Tnuva Slim, lactatele care îţi reduc foamea

Alimentatia sanatoasa este obiectivul multora dintre noi, insa a manca sanatos la birou este uneori foarte dificil: mult de lucru, orar prelungit, situatii neasteptate, intalniri interminabile. Iata doar cateva exemple de motive care pot favoriza alegerea unor alimente nesanatoase drept sursa de energie la birou.
Alimentatia sanatoasa este obiectivul multora dintre noi, insa a manca sanatos la birou este uneori foarte dificil: mult de lucru, orar prelungit, situatii neasteptate, intalniri interminabile. Iata doar cateva exemple de motive care pot favoriza alegerea unor alimente nesanatoase drept sursa de energie la birou. Si atunci pentru a putea fi consecvente in ceea ce priveste alimentatia echilibrata trebuie sa planificam din timp ceea ce vom consuma la serviciu si, mai ales, gustarile pe care le vom lua in cazul in care situatia iese de sub control si nu ajungem sa mancam clasica salata de ton sau de pui.

Vestea buna e ca acum exista noua gama de lactate Tnuva Slim, satioase, usoare si gata de consumat.
Produsele Tnuva Slim iti pun la dispozitie o alternativa echilibrata, hranitoare, usoara si comod de consumat la gustarile dintre mese: o serie de lactate semidegresate, bogate in nutrienti si rezultate din lapte de cea mai buna calitate: Iaurtul Tnuva Slim 1,8% grasime, Iaurtul Tnuva Slim cu Fibre 1,8% grasime, Iaurtul de baut Tnuva Slim cu fibre 1% grasime, Branza proaspata Cottage Tnuva Slim 2% grasime si Laptele Tnuva Slim 0.5% grasime.


Elementul de noutate absoluta al gamei Tnuva SLIM este inulina, o fibra vegetala integrata in iaurtul Tnuva SLIM cu fibre 1,8% grasime si in iaurtul de baut Tnuva SLIM cu fibre 1% grasime. Inulina este un prebiotic natural care controleaza apetitul si favorizeaza instalarea senzatiei de satietate pentru mai mult timp, fiind asftel un aliat de nadejde in dieta de slabire si in mentinerea greutatii.
Consumand iaurturile Tnuva SLIM cu fibre senzatia de foame poate fi intarziata, cantitatea de alimente de pe parcursul zilei se va reduce iar cantarul iti va deveni prieten.

In plus, inulina are gust dulce si valoare calorica redusa (1.5 kcal/g), fiind un bun inlocuitor pentru zahar. De asemenea, inulina are un impact minim asupra glicemiei, lactatele Tnuva Slim cu fibre putand fi consumate si de diabetici. Ai acum si Branza proaspata Cottage Tnuva Slim 2% grasime cu continut mai scazut de sodiu, plina de proteine si cu putine calorii, gustarea ideala pentru zile incarcate.

Preia controlul siluetei tale, intra in Hunger Management Training!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod