5 exerciţii pentru fund ferm şi fără celulită

Pentru forme frumoase, sportul joacă un rol extrem de important. Fie că alegi să mergi la sala de gimnastică, fie că optezi pentru mişcarea în aer liber sau chiar acasă, sportul nu trebuie să lipsească din viaţa ta. Şi nu doar pentru frumuseţe, ci şi pentru sănătate. Iată 5 exerciţii care te vor ajuta să îţi modelezi posteriorul.
1 din 6

Exerciţiul 1


Aşază-te pe o minge stabilă (swiss ball), spatele drept, muşchii abdominali încordaţi, picioarele pe podea, cu greutăţi de 1-2 kilograme în fiecare mână. Ridică piciorul stâng şi mâna dreaptă. Mâna stângă trage-o în spate (mimează mişcările pe care le faci în timp ce alergi). Repetă aceleaşi mişcări şi cu piciorul drept. Sunt recomandate serii de câte 20 de repetări pentru fiecare parte.
MAI MULT DESPRE: sport, exercitii, fund, posterior
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 4 Aug 2011, 14:47
    Swiss ball

    Tatiana, eu am vazut swiss ball in magazinul Intersport.

    3
    1

  • tatiana pe 26 Apr 2011, 06:52
    mingea......de unde ?

    ma gandesc ca aceste sfaturi ar trebui sa le punem in practica acasa... si ma mai intreb, atunci, cate persoane au acasa mingea swiss ball ?? daca merg la sala, aflu acolo tipuri diverse de exercitii.... dar eu, stau acasa si-as dori sa citesc despre niste exercitii care pot fi facute acasa deci, post-ul acesta, nu este util deloc..........cu parere de rau

    13
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod