Dietă: 5 trucuri simple ca să-ţi faci mâncarea mai sănătoasă

3. Foloseşte mai des brânza tofu!


Poate ai încercat-o şi ai decis că nu este pe placul tău. Însă, atunci când este marinată în sosul preferat şi pusă puţin pe grill, brânza tofu va căpăta un gust minunat şi textura ei este apropiată de cea a cărnii slabe. Mai dă-i o şansă şi foloseşte-o în salate sau alături de garnituri de legume preparate simplu.

Un exemplu de meniu care conţine proteine, carbohidraţi sănătoşi şi grăsimi bune ar fi: brânza tofu la grătar, quinoa/orez integral/orz şi o jumătate de avocado.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dima nicolae pe 6 Feb 2015, 09:56
    info

    rog detalii. multumesc

    0
    0

  • Nicol pe 6 Feb 2015, 09:07
    .....

    Atatea absurditati, de cand si pana cand branza de vaci, oaie, capra nu e un aliment sanatos? O fi mai buna "branza" din soia... asa ceva sa creada prostul. Apoi untul din smantana pasteurizata , nici asta nu e bun ci o fi mai bun cele de arahide, cocos, etc? Acest articol a fost scris de un ticnit sau o persoana adepta unei alimentatii absurde. Va rog sa nu dezinformatii oamenii. Cine spune ca produsele lactate nu sunt sanatoase? In privinta modului de a gati mancarea la cuptor sau steamer sunt de acord cu d-voastra.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod