Puneţi ceva pe ea! Kim Kardashian a pozat din nou dezbrăcată

De data aceasta, starleta americană a oferit o perspectivă frontală asupra corpului său. Imaginea a provocat valuri de comentarii pe internet.

Nu trece nicio zi fără ca omenirea să nu descopere ceva nou despre Kim Kardashian: după ce a inundat internetul cu miile ei de selfie-uri, vedeta şochează, din când în când, cu câte o poză mai picantă.

După coperta de neuitat din Paper Magazine, în care ne arăta pe şleau posteriorul ei imens şi celebru, Kim revine cu o nouă abordare îndrăzneaţă. Foarte îndrăzneaţă. Chiar mai îndrăzneaţă decât ar îndrăzni tabloidele să publice: o poză în care Kim e pozată dezbrăcată, dar din faţă, fără perdea. Vedeta străluceşte în toată splendoarea, forţândându-i pe editorii de la Daily Mail să cenzureze pe ici, pe colo, prin părţile esenţiale, detaliile mai deochiate.

Ţinând mâinile în şolduri, cu o pereche de ochelari geek-chic şi o haină de blană descheiată, care îi lasă la vedere trupul uns cu ulei, Kim Kardashian arată tot, fără reţineri. Poza este realizată de jos, astfel încât trupul ei iese în evidenţă. Evident, după apariția pozei, internauții au comentat-o în fel și chip: unii au spus că n-au văzut ceva mai obscen din partea unei mame celebre, alții s-au declarat încântați de curajul ei. Dar toți au fost luați prin surprindere.

Totuşi, imaginea cu pricina trebuie privită cu rezerve: este, totuşi, Kim cea care a pozat sau un model care seamănă mult cu ea? Pentru că modul ostentativ în care se expune, fără ca ea să se protejeze, ridică semne de întrebare.

În plus, fotografia ar fi fost sustrasă dintr-o şedinţă foto realizată de publicaţia Love Magazine, scrie Daily Mail. Nu se ştie în ce condiţii a avut loc această scurgere de informaţii, dar un lucru e sigur şi alimentează şi mai mult speculaţiile: la câteva ore după ce Daily Mail a publicat fotografia, articolul respectiv a fost scos din ediţia online a ziarului şi nu mai poate fi găsită nici în bogata arhivă a tabloidului. E posibil ca avocaţii starletei americane să fi fost la fel de direcţi precum clienta lor în poza respectivă. Sau jurnaliştii au aflat că era prea frumos ca să fi fost Kim în poză, greu de spus. Cert e că Daily Mail nu obişnuieşte să renunţe cu una cu două la un subiect atât de spumos...

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod