Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 601-650 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 30 Mar 2012, 12:07
    Buna, Oana!

    Daca ai ales metoda de livrare Curier Rapid, coletul iti ajunge in maxim 2 zile. Oricum, vei fi contactata telefonic inainte de curier. Intra pe site-ul lor oficial si vei gasi toate informatiile necesare: breast-success.ro .. mie mi-a ajuns coletul in 2 zile, sunt din Timis.

    0
    0

  • Tina pe 30 Mar 2012, 11:53
    breast success

    Buna, eu le iau asa cum mi-au indicat cei de la breast-success.ro (adica dupa masa)

    0
    0

  • mirela pe 30 Mar 2012, 08:45
    xxl bust

    va rog daca stie cineva,in Arad ,de la ce farmacie pot sa cumpar xxl bust?

    0
    0

  • Silvia pe 29 Mar 2012, 23:08
    breast success

    Buna, si la mine merge bine tratamentul cu breast success. Iau cam de 50 de zile si sanii au crescut cu circa 1.5 cm. Voi cand le luati?

    0
    0

  • Corina pe 29 Mar 2012, 21:49
    Buna seara

    Fetelor e super xxl bust ,abia am terminat prima luna de când il iau si au început sa se vadă rezultate,mi am cumpărat si centimetru si m am masurat aproape in fiecare zi,știu ca sunt nebuna . Mi au crescut 1 cm si sunt mai tari.

    0
    0

  • Mona pe 29 Mar 2012, 15:12
    xxl bust

    De la xxl bust m-am ales cu 4 cm in 5 luni jumate . . De-abia astept sa mai adaug cat mai multi centimetri . Nu am fost adepta la pastile , dar se pare ca functioneaza. Astept alte opinii si sugestii de la cele care au mai folosit xxl bust . va-m pupacit .

    1
    0

  • Andra pe 29 Mar 2012, 10:37
    breast success

    Buna sa va fie inima fetelor si bine v-am regasit. A mai trecut o luna de tratament cu breast success si am mai adunat inca 0.5 cm la cei 2 de pana acum si sper ca pana luna viitoare sa reusesc sa adun 3 cm in total. Voi cum va descurcati?

    1
    0

  • ioana pe 29 Mar 2012, 00:01
    xxl bust

    Buna dragelor! Am luat xxl bust 3 luni si m-am simtit foarte bine.Nu am avut efecte adverse si sanii sunt mai voluminosi si mai fermi.Am mai mult cu 2 cm. Succes !

    0
    0

  • oana pe 28 Mar 2012, 22:51
    breast success

    Aveti idee in cat timp primesc coletul daca l-am comandat acum de pe breast-success.ro?

    0
    0

  • Ramona pe 28 Mar 2012, 21:40
    breast success

    Recomand breast success, si-a facut efectul foarte bine in cazul meu si a meritat pe deplin investitia.

    0
    0

  • andreea pe 28 Mar 2012, 19:07
    marirea sanilor

    Din fericire eu am ales sa cumpar xxlbust si acum dupa o luna m-am masurat si am un cm in plus.oricum sanii sunt mai fermi si arata mai bine.o sa continui sa iau inca 2-3 luni.

    0
    0

  • onofrei gina pe 28 Mar 2012, 17:42
    xxl bust

    fetelor tin sa va anunt ca cu xxl bust mi-am schimbat cupa . de la A am trecut la B. sunt in culmea fericirii. astept de mult timp schimbarea asta, si acum ca am sanii mai mari cu 1 cupa consider ca-i merit din plin .

    0
    0

  • Iuliana pe 28 Mar 2012, 13:59
    Pastilele Breast Success

    Buna, am inceput tratamentul acum cateva saptamani iar sanii mei deja sunt mai fermi si mai rotunjiti! Vreau sa urmez macar tratamentul minim recomandat si apoi voi reveni cu rezultatele obtinute. Sunt mai multe site-uri cu astfel de pastile, dar am observat ca doar cei de pe breast-success.ro ofera certificat de autenticitate.. puii mei, sper sa ajung la rezultatele dorite.

    0
    0

  • andreea pe 27 Mar 2012, 17:34
    xxl bust

    mie nu-mi vine sa renunt la xxl bust . am 4 luni jumate de tratament si 3 cm . incetul cu incetul simt ca sunt mai energica si cu mai multa pofta de viata.

    0
    0

  • xxl bust pe 26 Mar 2012, 19:10
    xxl bust

    au trecut 2 saptamani de cand iau xxl bust. deja vad schimbarea.sanii sunt mai tari. inca nu i-am masurat. astept sa termin primul flacon. revin cu vesti...

    0
    0

  • Anca pe 26 Mar 2012, 18:48
    breast success

    Am comandat de pe breast-success.ro si am primit coletul, inclusiv certificatul de autenticitate ceea ce imi da incredere ca am facut alegerea corecta. Acum mai ramane sa incep tratamentul si sa vad schimbarile.

    0
    0

  • laura pe 26 Mar 2012, 09:56
    xxl bust

    poti sa-l comanzi pe net sau poti intreba la plafare. primul flacon l-am luat de pe net, iar pe al doilea din plafarul de peste drum( stau la bucur obor - farmacia naturista ). iti urez succes

    0
    0

  • Corina pe 25 Mar 2012, 21:47
    xxlbust

    vreau si eu xxlbust...de unde pot sa-l cumpar?

    0
    0

  • petruta pe 25 Mar 2012, 15:30
    breast success

    Va multumesc si eu pt info, mi-au fostd e mare ajutor. Am o luna de zile de cand iau breast success si ma simt extraordinar. Sanii au inceput sa isi schimbe formele iar eu sunt yuppyy de fericire.

    0
    0

  • Diana pe 25 Mar 2012, 10:30
    breast success

    Singurul produs naturist care a functionat in cazul meu au fost pastilele breast success. Am discutat cu un medic naturist, i-am aratat o eticheta printata de pe internet si acesta si-a dat acordul ca este un produs sigur. Dupa 3 luni de tratament sanii au crescut cu 2 cm si ceva si totul este fantastic.

    0
    0

  • susana pe 23 Mar 2012, 17:17
    xxl bust

    Am 22 ani si la varsta mea sanii sunt o parte a corpului extrem de importanta si lipsa lor ma intrista de foarte multe ori. .Sunt o groaza de piese vestimentare care ma caracterizeaza dar cum as putea sa le port daca nu pot . Sunt la a4 cutie de xxl bust si va spun sincer ca mi-a adus un strop de bucurie cand m-am masurat si am vazut ca am 2 cm in plus .

    0
    0

  • Cristina pe 23 Mar 2012, 16:18
    xxl bust

    Vreau sa va spun ca am luat aproape toate pastilele de marire a sanilor in trecut.La un moment dat mi-am pierdut speranta si m-a gandit asa cum se gandeste orice femeie ca numai cu operatie se poate rezolva problema sanilor.Dupa ce am citit pe forumuri despre xxlbust si am vazut ca 90% de femei sunt multumite de rezultatele cu xxl ,am zis sa-l incerc.In prezent sunt la a cincea cutie de xxlbust si diferenta e mare.Am sanii mai mari cu 4 cm ,sunt mai fermi si mai plini.

    0
    0

  • Ceausu A. pe 23 Mar 2012, 15:26
    breast success

    Un produs ideal pentru cresterea sanilor pe care il recomand si eu, atat in cazul meu, cat si al unei prietene, produsul a functionat.

    0
    0

  • xxl bust pe 22 Mar 2012, 19:50
    xxl bust

    mi-am comandat si eu 2 flacoane de xxl bust. am sa va tin la curent. o seara frumoasa !

    0
    0

  • Simona pe 22 Mar 2012, 18:33
    breast success

    Sunt la al treilea flacon de breast success si sanii au crescut cu circa 2,5 cm ceea ce inseamna enorm pt mine. Mai am de luat inca trei luni si sper sa mai adun 1,5 - 2 cm.

    0
    0

  • Carmen pe 22 Mar 2012, 16:08
    :)

    Nu credeam ca sanii se pot mari cu niste pastile:) Am o prietena farmacista care tot imi spunea ca are niste pastile din plante ce maresc sanii si ca are cliente ce vin in fiecare luna sa cumpere de la ea. Le-am cumparat si eu,am zis ca sunt din plante si ca nu am ce sa patesc.Vorbesc de xxlbust. Le-am luat o luna ,nu s-au vazut mari diferente,doar ca sanii mi se intarise un picut si simteam ca lucreaza ceva acolo.Am zis ca nu mai continui ca nu cred ca o sa se mareasca,la care prietena mea buna:) mi-a tot spus ca trebuie luat minim 6 luni ca sa se mareasca...Am stat m-am gandit si pana la urma am zis sa le mai iau inca doua luni .Le-am luat inca doua luni si sanii mi-au crescut 2 cm.Acum sunt la a 6a cutie,abia am inceput-o de cateva zile ,am 4 cm in plus,arata foarte foarte bine,nu m-am gandit in viata mea ca e posibil asa ceva...si ma simt excelent, ce sa va spun.Decat sa faci operatie,mai bine asa.

    0
    0

  • ileana pe 22 Mar 2012, 14:10
    xxl bust

    Urmez cu xxl bust de 2 luni . Am castigat 2 cm si pentru asta am mai comandat inca 2 cutii . Nu am avut reactii adverse sau stari de disconfort. L-am recomandat si prietenelor mele.

    0
    0

  • Ligia pe 21 Mar 2012, 19:27
    breast success

    Daca ar fi sa mai aleg odata, as alege tot breast success si asta datorita faptului ca nu am aruncat banii pe geam. La inceput ce-i drept am fost cam sceptica, dar dupa o saptamana mi-am dat seama ca exista si lucruri bune pe lumea asta. Va recomand sa le incercati, macar atat pot face pt voi.

    0
    0

  • emi pe 21 Mar 2012, 17:15
    xxl bust

    Am vrut ca pastilele pe care le iau pentru marirea sanilor sa fie din plante, pentru ca am ‘alergie ‘la pastilele cu hormoni . cu xxl bust am 2 luni si 1 cm in la sani , lucru pe care l-am crezut imposibil....

    0
    0

  • Nela pe 21 Mar 2012, 15:52
    breast success

    M-am decis sa merg pe mana celor de la breast success si sper sa nu ma indoiesc de alegere pentru ca vad ca multe fete de pe aici au fost multumite.

    0
    0

  • andreea pe 21 Mar 2012, 15:40
    xxl bust

    Deja am trecut la al treilea flacon de xxl bust si am numai cuvinte de lauda . In cazul meu a facut minuni si chiar am reusit sa adaug 2 cm.

    0
    0

  • Dana pe 20 Mar 2012, 23:05
    am comandat xxl

    am comandat astazi xxl bust ,abia astept sa-mi ajunga coletul . Mi se pare cel mai ok produs de marirea sanilor.O sa va tin la curent cu rezultatele.

    0
    0

  • Alina pe 20 Mar 2012, 21:54
    breast success

    Azi am comandat al doilea flacon si abia astept sa il primesc. Pana acum rezultatele au fost foarte bune si sunt optimista pe viitor.

    0
    0

  • Nela pe 20 Mar 2012, 15:45
    breast success

    Buna tuturor, eu am prietena ce a luat acum 3 ani breast success si de atunci apna acum nu a avut nici un efect advers. Eu chiar nu cred ca pot face mai mult rau decat fac anticonceptionalele care au jdemii de posibile reactii adverse.

    0
    0

  • sorina pe 20 Mar 2012, 12:53
    xxl bust

    e adevarat ca xxl bust mareste sanii , asta va spun ca l-am testat pe propria-mi piele. Am reusit sa am dimensiunea sanilor de la 78 cm la 82 cm .

    0
    0

  • maria pe 19 Mar 2012, 22:47
    atentie la suplimentele pt marirea bustului

    Salut. sunt reale modif sanilor, dar marirea a datorata secretiei lactate generate de crestera estrogenilor la nivelul glandei mamare. eu am patit-o de2 an si jum si medicii spun ca nu se poate trata fiindca in analize nu exista probleme. culmea inca am acea secretie

    0
    0

  • andreea pe 19 Mar 2012, 19:58
    xxl bust

    mi-am cumparat si eu astazi xxl bust dintr-un plafar. de mult timp ma tot gandeam daca sa-l cumpar dar azi am vazut produsul intr-un plafar si mi-am luat inima in dinti si mi l-am cumparat.in seara aceasta am luat prima capsula. sunt atat de optimista...

    0
    0

  • Silvia pe 19 Mar 2012, 15:30
    breast success

    Mi-au venit cutiile cu breast success si totul pare ok. Impachetarea a fost foarte discreta, iar cei de la breast-success.ro m-au asigurat de orice fel de consiliere daca am nevoie.

    0
    0

  • catalina pe 18 Mar 2012, 20:05
    buna

    De la noi se exporta foarte multe suplimente din acestea ,avem doctori foarte buni,chiar mai buni ca in afara.Eu am ales xxlbust pentru ca stiu sigur ca nu sunt contrafacute asa cum sunt acelea aduse din afara si am facut cea mai buna alegere,cumparand xxlbust.Rezultatele sunt foarte bune pana acum.

    0
    0

  • Roxana pe 18 Mar 2012, 19:48
    breast success

    Sunt de acord cu Mirela, firmele de afara lucreaza pe tehnologie net superioara iar efectul lor este bine studiat inainte d a fi lansat. O verisoara de a mea a lucrat in Canada la o firma de cosmetice si nu ii venea sa creada ce profesionalism au acolo.

    0
    0

  • violeta pe 17 Mar 2012, 17:07
    eu iau

    Eu cred ca cele mai sigure sunt cele gasite in plafare ,farmacii,asa cum e xxlbust.L-am luat de pe siteul unui plafar si da rezultate foarte bune,nu ma asteptam.

    0
    0

  • Rotaru Mirela pe 17 Mar 2012, 09:46
    breast success

    Am ales si eu sa incerc breast success pentru ca au dreptate fetele care spun ca sunt mult mai sigure produsele de import, mai ales ca ele sunt facute in Canada/

    0
    0

  • MONICA pe 16 Mar 2012, 22:10
    Buna seara

    Eu cred ca o femeie trebuie sa arate bine peste tot si mai ales la sani , de aceea am apelat si eu la pastile decat sa ma operez . acum am 2 luni de cand iau xxl bust si vad ca-si face efectul,m-am ales cu 1 cm la nivelul sanilor. Sper sa creasca cat imi doresc eu!

    0
    0

  • elena pe 16 Mar 2012, 21:58
    xxlbust da rezultate

    eu va spun ca iau xxlbust de 3 luni si se vad diferente destul de mari.am 2 cm in plus la sani .

    1
    0

  • geanina pe 16 Mar 2012, 17:42
    buna

    ce sa zic, eu am luat in jur de 7 luni si cred ca ar mai fi mers sa iau pentru ca ma simteam foarte bine. Efectul a fost cel scontat iar beneficiile nu au fost doar cresterea si intarirea sanilor, ci si regenerarea parului si a unghiilor.

    0
    0

  • Iuliana pe 16 Mar 2012, 16:46
    breast success

    Aveti idee cat timp se pot lua pastilele breast success?

    0
    0

  • iulian pe 16 Mar 2012, 16:46
    Buna

    Intredevar, este foarte important sa iei pastilele breast success zilnic, mie asa mi-au spus cei de la breast-success.ro si se pare ca au avut mare dreptate.

    0
    0

  • Cory pe 16 Mar 2012, 16:45
    breast success

    Breast success sunt unice, a fost se pare ultima investie pe care ma bucur ca nu am aruncat-o pe geam. Recomand si eu acest produs.

    0
    0

  • briana pe 16 Mar 2012, 12:57
    xxl bust

    Sunt la a 4 cutie xxl bust . eu iau 1 dimineata si una seara . in a treia luna am inceput sa simt o fierbinteala la sani . dupa ce am terminat m-am masurat si linia centimetrului a sarit peste 2 cm .

    0
    0

  • andreea pe 15 Mar 2012, 23:15
    xxl bust

    am inteles ca acest produs se ia 6 luni am si eu o intrebare cum se ia in fiecare zi si de cate ori ?sau cum ?

    0
    0
Pagina « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod