Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 551-600 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anca pe 27 Apr 2012, 16:01
    xxlbust

    florina eu iau xxl de patru luni nu am avut reactii adverse de la el si am rezultate foarte bune,sunt foarte incantata de aceste pastile.

    0
    1

  • Violeta pe 27 Apr 2012, 16:00
    Buna, Gianina!

    In cazul meu efectele s-au vazut in primele doua saptamani, mai exact, in primele saptamani sanii mei sunt mult mai fermi si mai formati. As fi multumita si cu o marime la sutien. Am evitat sa ma operez, mi se pare mult mai simplu sa urmez un tratament cu aceste pastile. Mai vb. pwp

    0
    1

  • Gianina pe 26 Apr 2012, 21:02
    breast success

    Buna fetelor, mi-am comandat ieri un flacon de breast success si azi l-am primit. Intredevar arata identic ca cel din Canada si sunt increzatoare ca va da si in cazul meu rezultate. Dupa cat timp s-au vazut primele efecte in cazul vostru?

    0
    1

  • florina pe 25 Apr 2012, 21:01
    cine a incercat xxlbust

    cele care ati incercat xxlbust ,am o intrebare ,ati avut efecte adverse de la aceste pastile?

    0
    1

  • gina pe 25 Apr 2012, 17:17
    eu am luat xxl bust

    buna! eu am luat xxl bust ptr ca am avut sansa sa l incerce o prietena inaintea mea si a avut rezultate bune. acum il iau de aproape o luna si incep sa se vada rezultate...

    0
    1

  • shukarina pe 25 Apr 2012, 16:01
    buna fetelor

    a luat cineva pastile big breast,dak da va rog sa-mi zice dak au dat rezultate si cum treuie sa arate cutia si pastilele pt a sti dak sunt originale.va poop

    0
    1

  • raluca pe 24 Apr 2012, 18:40
    xxxl bust

    buna! folosesc xxl bust de 4 luni si sannii mei sunt mai plini si fermi.sunt atat de multumita! dupa ce am nascut si am terminat de alaptat sanii mei s-au lasat si s-au micsorat.am folosit tratamentul xxl bust la recomandarea unei prietene si sunt multumita de rezultate.o zi buna!

    0
    1

  • nu conteaza pe 24 Apr 2012, 16:06
    breast success

    de obicei la comentarii de genu asta apare sus publicitate. buna strategie

    4
    0

  • Blondutza pe 24 Apr 2012, 12:03
    Breast Success

    De cand am inceput sa urmez tratamentul cu pastilele Breast Success, sanii mei sunt mai fermi si mai sanatosi. O prietena de-a mea mi-a recomandat urmez acest tratament, obtinand rezultate in timp scurt. Cei de la breast-success.ro mi-au recomandat un tratament de 6 luni, acest tratament fiind recomandat de catre producatorul din Canada, pentru rezultate optime si permanente. Revin cu comentarii.

    0
    1

  • Cristiana pe 23 Apr 2012, 22:05
    Buna

    Am comandat si eu xxlbust astazi...abia astept sa-mi ajunga,am inteles ca e foarte bun

    0
    1

  • Andra pe 23 Apr 2012, 18:05
    breast success

    Da Ioana, eu le-am comandat de pe breast-success.ro si flacoanele au venit sigilate.

    1
    1

  • Stoica Ioana pe 23 Apr 2012, 08:38
    breast success

    Am comandat sambata 1 flacon de breast success si azi trebuie sa il primesc, flacoanele le-ati primiti sigilate, nu?

    0
    1

  • alinusha pe 21 Apr 2012, 19:30
    buna ziua

    eu folosesc xxlbust de 5 luni si am de gand sa-l mai iau inca 2-3 luni,da rezultate,am sanii mai mari cu 3 cm.

    0
    1

  • Ermina pe 21 Apr 2012, 18:41
    breast success

    Singurul produs care intradevar si-a facut efectul in cazul meu, si ma pot "lauda" ca am investit o gramada de bani in toate leacurile de prin plafare....

    3
    1

  • Magdalena pe 21 Apr 2012, 18:39
    Xxl bust

    Administrez tratamentul xxl bust de o luna si am observat schimarea sanilor mei dupa a doua saptamana. Sunt mai fermi si mai rotunzi. Vreau sa termin tratamentul de trei luni si apoi reveni cu rezultatul final. Spor...

    0
    1

  • AncaDiaconu78 pe 20 Apr 2012, 14:39
    breast success

    Am comandat doua cutii de breast success si abia astept sa le incerc si eu. Sunt increzatoare ca le-au incercat si doua prietene si au fost multumite.

    0
    1

  • Clau pe 19 Apr 2012, 11:51
    Marirea sanilor

    Eu am auzit de la o prietena care foloseste xxlbust ca sunt cele mai bune si singurele care au dat rezultate la ea. Am inceput sa le iau si eu de trei zile si sa vedem efectele acum.

    1
    1

  • Alina pe 17 Apr 2012, 19:01
    Xxl bust

    Eu folosesc xxl pentru fermitatea sanilor. Am nascut 2 copii si mi s au lasat cam mult si evident erau foarte moi. Iau de 4 luni xxl bust si sanii mi s au intarit si arata mult mai bine.

    1
    1

  • Tania pe 17 Apr 2012, 14:30
    breast success

    Iti recomand sa incerci breast success, crede-ma ca merita toti banii

    1
    1

  • Livia pe 17 Apr 2012, 09:17
    Pilule minune pentru marirea sanilor?

    Am tot cititi pe forumuri tot felul de pareri si sunt cam indecisa. As vrea sa-mi recomandati ceva eficient si cat de cat rapid. As incerca pastilele breast-success. Din parerile fetelor care l-au utilizat, observ ca majoritatea au obinut rezultate considerabile. Daca ma decid, revin.

    0
    1

  • Ioana pe 14 Apr 2012, 10:11
    Xxl bust

    M am documentat si m am hotarat. Mi am comandat xxl bust de pe o farmacie online. L am luat la oferta.

    0
    1

  • Ady pe 13 Apr 2012, 16:49
    Pastile pentru marirea sanilor

    Prietenei mele i-am comandat 6 flacoane de breast-success de pe breast-success.ro pt. ca sunt singurii care mi-au oferit un certificat de autenticitate.

    0
    1

  • Geanina pe 12 Apr 2012, 16:44
    Sani

    Mi am comandat xxlbust pana la urma,toate fetele il lauda si mi se pare cel mai sigur.

    0
    1

  • Printesik pe 12 Apr 2012, 09:24
    Breast Sukkces

    Konsider ca functioneaza foarte bine. Eu aveam deja cupa C dar am obtinut si Krestere si tonifiere. Din punctul meu de vedere este singurul remediu din cate am incercat kare a dat rezultate. le-am luat de pe breast-success.ro pt. k mi s-a parut ca e site-ul oficial si pt. k mi-au trimis certificat de autenticitate. success fetelor. pwp

    0
    1

  • Simona pe 11 Apr 2012, 14:41
    breast success

    Recomand breast success pentru rezultate sigure. In cazul meu si a unei prietene, acestea au functionat f. bine. Pot spune ca am alta incredere in produsele de afara.

    0
    1

  • Magda pe 11 Apr 2012, 12:18
    BUST

    ASTAZI AM FACUT COMANDA DE XXLBUST,AM VAZUT CA AU O OFERTA FOARTE BUNA SI MI-AM CUMPARAT 4 FLACOANE.

    0
    1

  • marina pe 9 Apr 2012, 17:07
    efecte xxl

    am incercat si eu sa vad daca isi pastreaza efectul pastilele xxlbust.am luat doar un flacon si am facut pauza.sa stii ca si le pastreaza.acum o prietena de a mea ia xxlbust si incepe sa vada si ea rezultate , dar e momentan la al 2 lea flacon. am observat ca acum au o oferta. vreau sa mi comand vreo 6 cutii sa le impart cu prietena mea.

    0
    1

  • ana pe 9 Apr 2012, 16:58
    ????????

    pe cine contrazici si in ce fel ??????????

    0
    1

  • Andreea pe 9 Apr 2012, 10:24
    Breast Success

    Permite-mi sa te contrazic, efectele difera de la persoana la persoana, depinde de la organism la organism. Eu in momentul de fata urmez un tratament k pastilele breast-success.ro si sunt foarte multumita pana akum.

    0
    1

  • cleo pe 7 Apr 2012, 20:14
    buna

    Sa stii ca la mine nu a avut niciun efect advers,eu am incetat sa le mai iau ca o sa urmez un tratament pentru fertilizare dar mi-au crescut si mie un cm sanii si s-au intarit.

    0
    1

  • Elena pe 7 Apr 2012, 11:16
    Vreau si eu

    Vreau si eu sa mi cumpar xxlbust. Are efecte adverse?

    0
    1

  • Nicoleta pe 5 Apr 2012, 17:23
    Xxl bust xxl bust

    Am luat tot ce exista pe piata in materie de pastile de marire a sanilor si nimic nu a dat rezultat. Singurele pastile care au dat rezultate au fost xxlbust. Mi s-au marit sanii 3cm si nu imi sa cred ca in sfarsit exista ceva natural pe piata care a dat rezultate.3 cm mi s-au marit ,asta dupa 4cutii de xxlbust. 2saptamani am de cand le-am terminat si sanii au ramas la fel. Sunt multumita de alegere

    0
    1

  • Andreea pe 5 Apr 2012, 13:12
    Breast Success

    Cu placere trebuie sa va spun ca sunt extaziata! Am incercat tot felul de masaje si uleiuri timp de cativa ani fara nici un rezultat, pana m-am hotarat sa comand breast-success. Am ales sa-mi comannd de pe breast-success.ro pt. ca mi-au trimis si certificatul care atesta autenticitatea produsului. Revin cand termin tratamentul de 6 luni sa va spun ce rezultate am obtinut.

    0
    0

  • Madalina pe 4 Apr 2012, 17:58
    am ales xxl bust

    Hy ! Eu m-am documentat foarte mult inainte sa fac o alegere.In cele din urma am ales sa-mi comand tratamentul xxl bust.Am pus multe intrebari si m-am documentat cat am avut acces si am ajuns la concluzia ca ingredientele din care este facut xxl bust sunt mult mai eficiente si mai sigure.

    0
    1

  • Cerasela pe 4 Apr 2012, 09:08
    Breast Succes

    Am fost foarte sceptica la inceput, dar am continuat si am incercat acest produs. Am fost foarte fericita de rezultatele mele. Am trecut de la marimea A la marimea B. Sunt foarte fericita de rezultatele mele si as recomanda acest produs tuturor. Breast-Success.ro

    0
    1

  • anka pe 3 Apr 2012, 20:15
    buna seara

    iau xxlbust de 5 zile si o sa va tin la curent cu rezultatele. Voi ati avut efecte adverse de la xxlbust? Dupa o luna se vad rezultate?

    0
    1

  • dorina voicu pe 3 Apr 2012, 17:18
    la mine xxl bust are efect

    Sincer si eu ma mandresc cu corpul meu. Nu am probleme cu kilogramele in plus , dar sani nu am . xxl bust am inceput sa-l administrez de 5 luni si am castigat 2 cm care ma bucur pentru ei . am de gand sa continui . .

    0
    1

  • nicoleta pe 2 Apr 2012, 22:13
    buna

    si eu am crezut ca singura speranta sa-mi maresc sanii este sa recurg la silicoane,dupa ce am luat foarte multe pastile de marirea sanilor fara rezultate.dar am inceput sa iau si xxlbust ,si vad ca acestea dau rezultate,ma masor tot timpul si mi s-au marit 2cm pana acum.

    0
    1

  • cristina pe 2 Apr 2012, 21:30
    iluzii de vanzare

    dragele mele, de la 16 ani pana la 21 am luat tot felul de creme, tincturi, uleiuri, pastile...nici nu mai stiu. tin minte unele pastile aveau un gust aiurea de plante si mi se facuse scarba sa le iau dar tot le luam in sparanta ca o sa-mi mareasca bustul. numa ce m-a ajutat un pic au fost niste anticonceptionale, diane, parca. cum am renuntat la ele mi s-au topit si amaratii aia de 2 cm pe care ii castigasem. astia care aduc pe piata tot felul de rahaturi care promit ca maresc bustul...ar trebui inchisi. pana la urma mi-am facut operatie. apoi m-am intrebat... daca exista un produs minune, de 100 lei, 500 sau chiar 1000 lei... atunci de ce sunt atatea fete care dau mii de euro pe silicoane? veti ajunge la concluzia mea. si eu am sperat si de fiecare data mi-am luat teapa cu tot felul de rahaturi..

    2
    1

  • madalinna pe 2 Apr 2012, 18:03
    bust

    Este a 2 luna de cand iau pastilele de xxl bust si am sanii mai mari cu 2 cm.M-am masurat azi si sunt atat de fericita !!!Mi-am promis sa nu ma masor decat dupa 3 luni dar nu am rezistat.Am sanii atat de frumosi ! Sunt tari si fermi! Ma simt minunat ! Am mai multa incredere in mine acum!

    0
    1

  • silvia pe 2 Apr 2012, 18:00
    am luat xxl

    am inceput sa iau produsul xxl bust de 3 luni.sunt multumita de marimea lor.aveam nevoie de fermitate si am obtinut-o.acum sanii sunt mai fermi si mai plini.simt ca sunt mai grei.am sa continui tratamentul. il recomand

    0
    1

  • elena pe 2 Apr 2012, 17:01
    breast success

    hi,stie cineva ce se poate intampla daca intrerup acest tratament o luna??pot continua sa iau mai tarziu?ms

    0
    0

  • Viviana pe 2 Apr 2012, 11:43
    Ceau,

    Eu am luat de pe breast-success.ro si am obtinut rezultate neasteptate.. parerea mea este k sunt ok si sunt cam singurii distribuitori care ofera certificat de autenticitate pastilelor..

    0
    2

  • tatiana pe 1 Apr 2012, 15:06
    am inceput xxlbust

    Am cumparat xxl bust pana la urma,mi se pare cel mai ok. Imi doresc de mult timp sani mai mari si mai fermi.Sper sa reusesc.va pup

    0
    1

  • iulia pe 31 Mar 2012, 23:14
    xxl bust

    sunt la a 3 a cutie de xxl bust si sanii s au marit cu 3 cm.seara,dupa ce iau capsula, inainte de culcare simt si eu o fierbinteala! vreau sa am rezulate cat mai curand

    0
    1

  • Carmen pe 31 Mar 2012, 15:04
    breast success

    Iau pastilele de circa 2 luni si efectele sunt f vizibile, sanii sunt mai fermi si mai mari si sunt entuziasmata

    0
    1

  • loredana pe 30 Mar 2012, 18:02
    xxl bust

    multumita iubitului meu care m-a sponsorizat am reusit sa obtin 3 cm cu 4 flacoane de xxl bust .

    0
    1

  • Olga pe 30 Mar 2012, 15:37
    Marirea Sanilor

    Buna fetelor! Am folosit pastilele Breast Success timp de 4 luni si nu pot exprima prin cuvinte cat de multumita sunt! Am 5 copii, iar cu toate astea sanii mei sunt acum mai mari si mai fermi. Am urmat instructiunile, am luat 3 pastile pe zi si nu am avut nici un efect advers. Mi-au crescut sanii cu doua marimi. Pastilele astea chiar mi-au schimbat infatisarea total! Breast-Success.ro este site-ul oficial al acestor pastile.. VA PUP PE TOATE SI VA DORESC SUCCESS. :)

    1
    1

  • adina pe 30 Mar 2012, 14:58
    xxl bust

    Buna! Am revenit cu rezultate dupa cum am promis. Am terminat si al treilea flacon si rezultatul este foarte bun. Nu mi-a venit sa cred ca la varsta de 30 de ani,am reusit sa-mi schimb forma si marimea bustului. Sanii mei erau foarte lasati,urmare a faptului ca am alaptat 2 copii. Am obtinut fermitate si nu mai sunt lasati.Nu m-am masurat dar se vede clar ca sunt mai mari.Parca am 20 de ani. Nu voi renunta sa-l administrez,dar voi lua doar o capsula pe zi. Ma simt plina de viata si increzatoare.

    1
    1

  • Hermina pe 30 Mar 2012, 12:33
    xxl bust

    mi-am comandat si eu xxl bust ca vreau sa-mi maresc sanii sa am si eu sanii la fel de atractivi ca si fetele inzestrate..

    1
    1
Pagina « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod