7 combinaţii sănătoase şi rapide pentru un picnic reuşit

Ce să duci cu tine la iarbă verde dacă nu vrei să optezi pentru semi-preparatele din comerţ, dulciuri, snacks-uri, mici, grătare sau mâncare de la fast-food?

Vrei să faci alegeri mai sănătoase, dar nu ştii exact ce să prepari rapid şi sănătos pentru o ieşire la iarbă verde.

Nu este nevoie să faci reţete complicate, ci doar să existe diversitate şi să ai de toate pentru a-ţi satisface pofta, bucurându-te mai mult de ieşirea în natură decât de o tonă de mâncare. Ai nevoie de o ladă frigorifică pentru a păstra toate alimentele în siguranţă pe parcursul zilei.

Iată ce-ţi recomandă Eva.ro să iei cu tine pentru un picnic reuşit cu prietenele sau cu iubitul:

1. Limonada cu mentă sau zmeură


Stoarce lămâile sau lime, adaugă cuburi de gheaţă, puţină miere de albine naturală şi frunze proaspete de mentă. O altă variantă ar fi aceea de a adăuga zmeură proaspătă sau congelată.
Pune băutura într-o sticlă şi păstreaz-o la rece.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Radu pe 2 Sep 2014, 14:12
    Nou

    Locuri de munca intr-un domeniu nou! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: ubestir@yahoo.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod