4 salate racoritoare pentru zile caniculare

Salata de pui cu capsune (4 portii) Ai optiunea de a inlocui carnea de pui cu niste branza cu mucegai albastru si sa servesti compozitia ca baza de salata pentru o friptura la gratar.

Ingrediente:
4 bucati de piept de pui
8 cani de fasole verde
900 g de capsune feliate
2 pere, feliate
1/2 ceapa, maruntita
2 avocado, decojit si taiat marunt
otet de mere

Mod de preparare:

  • se amesteca bucatile de pui cu 1/2 otet de mere si se lasa in frigider la marinat o ora;
  • se iau bucatile de pui de la frigider, se prajesc pe gratar cate 4 minute pe fiecare parte si dupa ce s-au racit se taie cubulete;
  • se pune fasolea verde, avocado, capsunele, perele si ceapa intr-un castron si se adauga apoi cubuletele de pui.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • stela pe 27 Iul 2007, 17:42
    delicioasa

    toate retetele sunt interesante insa aceasta o savurez cel mai mult

    0
    0

  • draghici elena pe 27 Iul 2007, 13:30
    "4 salate racoritoare "

    toate ingredientele luate separat,sunt f.sanatoase,insa in combinatiile d-voastra,nu pot sa cred ca puiul este f.gustos alaturi de capsuni,ca si alte combinatii ! asa ca,gasiti alte retete mai comestibile si mai putin costisitoare,pt.ca nu toata lumea are bani pt.experiente culinare si canicula este si pentru cel sarac !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod