Zece motive să te apuci de slăbit

De câte ori nu te-ai trezit spunând “Gata! De luni mă apuc de dietă!” și nu ai reușit să duci la capăt ce ți-ai propus. Fie că a fost ziua de naștere a unui coleg de serviciu și nu ai

De câte ori nu te-ai trezit spunând “Gata! De luni mă apuc de dietă!” și nu ai reușit să duci la capăt ce ți-ai propus. Fie că a fost ziua de naștere a unui coleg de serviciu și nu ai rezistat tentațiilor, fie că ți-a fost greu să te organizezi, motive să amâni ai găsit. Acum te ajut să găsești motive care să te determine să spui “Da!” stilului de viață sănătos.

1.  Mănânci sănătos, trăiești sănătos!

Starea ta de sănătate se va îmbunătăți de îndată ce mănânci mai natural și ai activitate fizică. Sistemul tău imunitar îți va mulțumi!

2.  Adio, osteoporoză!

Sportul constant și alimentația sănătoasă ajută la fixarea calciului în oase! Astfel, previi “instalarea” osteoporozei, risc care apare odată cu premenopauza.

3.  Mai puțin timp shopping!

În România este încă destul de greu să găsești haine “plus sized” în magazinele frecventate de doamne și domnișoare.

Când spun mai puțin shopping mă refer la mai puțin timp petrecut în cabina de probă. Ca să nu mai probezi “n” perechi de blugi, până să gasesti perechea care să te încapă, sub privirile milostive și ironice ale vânzătoarelor de la magazin.

4.  Sunt frumoasă și știu!

Indiferent ce îți spune lumea din jurul tău, cea mai importantă părere este a ta! Dacă tu te simți bine cu tine și cu corpul tău, vei transmite acest sentiment și celorlalți și te vei simți mai apreciată și admirată! Pe o scară de la 1 la 10, încrederea în propria persoană va fi undeva pe la 11 !

5. Rezistență fizică? Avem!

Dacă reușești să respecți un program de antrenament și nu începi direct cu clasele pentru cliente avansate, care te lasă fără aer, vei reuși să îți dezvolți treptat musculatura și să capeți rezistența fizică pe care ți-o dorești.

6.

Ești mai energică!

Dacă începi ziua cu un mic dejun sănătos și o oră de sport, vei deborda de energie toată ziua și nici nu-ți vei da seama cum trece timpul!

7.  Ești mai optimistă!

Datorită endorfinelor (așa numitul “hormon al fericirii”) eliberate după un antrenament de o oră, nu-ți vei mai putea șterge zâmbetul de pe buze și vei găsi mult mai ușor soluții pentru eventualele probleme pe care le întâmpini de-a lungul zilei!

8. Te organizezi mai bine și ești mai eficientă!

Dacă incluzi în fiecare zi o oră de sport și îți organizezi ziua în funcție de aceasta și de mesele principale, te vei organiza mult mai bine și vei fi mai eficientă în tot ceea ce faci!

9.  Ajută viața sexuală

Pe lângă faptul că vei fi mai atrăgătoare din punct de vedere fizic și vei avea mai multă încredere în tine, vei fi și mai flexibilă.

Exercițiile pentru abdomen și genuflexiunile întăresc mușchii pelvian cocigieni, care îmbunătățesc calitatea vieții tale sexuale. De asemenea, fluxul sângelui crește, îmbunătățind calitatea orgasmului.

10.  Adio, dureri menstruale!

Pilatesul lucrează cel mai profund strat de mușchi abdominali și pelvieni. Așadar, când ești în perioada menstruației și ai dureri asemănătoare unor crampe musculare, datorită faptului că mușchii abdominali lucrați, aceștia preiau crampele într-un mod mai puțin dureros.

Cori Grămescu
Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod