Modelează-ți talia și coapsele cu exerciții de UltimatePilates

Suntem în plină caniculă și, mai mult ca niciodată, îți dorești o talie de viespe și coapse tonifiate. Doar nu poți să apari oricum pe plajă, iar rochițele semi-transparente și

Suntem în plină caniculă și, mai mult ca niciodată, îți dorești o talie de viespe și coapse tonifiate. Doar nu poți să apari oricum pe plajă, iar rochițele semi-transparente și pantalonii scurți, menite să te ajute să faci față mai ușor căldurii, nu te ajută nici ele prea mult în dorința de a ascunde “colăceii” formați de-a lungul anului.

Din pricina temperaturilor ridicate, parcă și antrenamentele merg mai greu, iar rezultatele nu mai sunt chiar cele dorite. Soluția ideală pentru un antrenament foarte eficient, pe care să-l practici oricând, fără să te simți extenuată, este UltimatePilates.

Ai nevoie de o saltea, de muzică și să execuți corect următoarele exerciții:

Întinde-te pe laterală, cu capul sprijinit pe brațul flexat. Picioarele sunt întinse, în linie cu coloana vertebrală. Tălpile sunt flexate complet. Brațul de deasupra este flexat în fața trunchiului și sprijină corpul în poziția de lucru. Expiră și ridică piciorul de deasupra până la nivelul bazinului, menținând neschimbat aliniamentul trunchiului. Inspiră și coboară lent piciorul de lucru spre sol, fără să relaxezi.

Întinde-te pe laterală, cu capul sprijinit pe brațul flexat.

Picioarele sunt întinse, în linie cu coloana vertebrală. Tălpile sunt flexate complet. Brațul de deasupra este flexat în fața trunchiului și sprijină corpul în poziția de lucru. Menține piciorul de deasupra ridicat, fără să pierzi conexiunea abdomenului și a coapselor. Respiră în staccato și întinde și flexează vârful piciorului de lucru, activând gamba.

Întinde-te pe laterală, cu capul sprijinit pe brațul flexat. Picioarele sunt întinse, în linie cu coloana vertebrală. Talpa piciorului de pe sol este flexată complet. Brațul de deasupra este flexat în fața trunchiului și sprijină corpul în poziția de lucru.

Piciorul de deasupra este flexat în față, cu genunchiul la 90 de grade și vârful piciorului întins. Coapsa piciorului de deasupra trebuie să fie perpendicular pe trunchi, fără a modifica aliniamentul neutru al coloanei vertebrale. Expiră și ridică lent piciorul de pe sol.

Întinde-te pe laterală, cu capul sprijinit pe brațul flexat. Picioarele sunt întinse, în linie cu coloana vertebrală. Tălpile sunt flexate complet. Brațul de deasupra este flexat în fața trunchiului și sprijină corpul în poziția de lucru. Menține piciorul de deasupra ridicat, fără să pierzi conexiunea abdomenului și a coapselor.

Expiră și ridică piciorul de pe sol până când lipești genunchii și gleznele, inspiră și coboară lent piciorul de lucru. Esența exercițiului este să menții piciorul de deasupra și trunchiul nemișcate pe parcursul mișcării.
Cori Grămescu
Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod