10 trucuri ca să slăbești mai repede

Primul sfat când ții o dietă: Nu uita niciodată de ce ai început dieta! Lipește-ți, dacă e nevoie, pe frigider sau pe laptop, fie un post-it cu un mesaj de încurajare, fie o fotografie cu un

Primul sfat când ții o dietă: Nu uita niciodată de ce ai început dieta! Lipește-ți, dacă e nevoie, pe frigider sau pe laptop, fie un post-it cu un mesaj de încurajare, fie o fotografie cu un model pe care îl admiri și la silueta căreia aspiri. Te va motiva mai mult ca sigur.

1.    Mănăncă legume la fiecare masă (200-250g)
2.    Respectă cantitățile! Nu mânca mai mult de 300g de fructe pe zi, 100g de carne la o masă (o bucată mare cam cât podul palmei tale), 1-2 ouă pe zi și 200-250g de lactate pe zi.
3.    Fă mișcare de 3 ori pe săptămână și asigură-te că două antrenamente sunt cardio și unul de tonifiere!
4.    Mergi la masaj anticelulitic de 2 ori pe săptămână și o dată la o împachetare cu cremă de termosudație, pentru a elimina surplusul de apă din organism.
5.    Odihnește-te minimum 7 ore pe noapte.
6.    În zilele în care ai mancat mai mult, fă cu o jumătate de oră mai mult sport față de antrenamentul normal.
7.    Înarmează-te cu răbdare și o doză dublă de voință.

Nu o să fie ușor, dar la final vei vedea că merită.
8.    Cântărește-te și măsoară-te la începutul dietei și apoi o dată la două săptămâni. Nu te cântări zilnic, pentru că rezultatele nu se văd de pe o zi pe alta, iar asta te-ar putea demoraliza.
9.    Nu uita să bei minimum 2 litri de apă pe zi! Acum că este cald, îți va fi mai ușor: ține tot timpul lângă tine o sticlă de 0,5L de apă plată și bea chiar și dacă nu ți-e sete.
10.    Mănâncă 3 mese principale și două gustări pe zi, la ore cât de cât fixe, pentru a-ți educa organismul și digestia.

Cori Grămescu
Lady Fit: Str.

Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod