Un trup armonios cu Balance Fitness

Cu toate ne dorim să arătăm bine. Fie iarnă, fie vară, ploaie, vânt sau soare. Aici nu vorbim neapărat despre măsurile 90-60-90 și un kilometru de picioare. Vorbim despre un corp armonios,

Cu toate ne dorim să arătăm bine. Fie iarnă, fie vară, ploaie, vânt sau soare. Aici nu vorbim neapărat despre măsurile 90-60-90 și un kilometru de picioare. Vorbim despre un corp armonios, tonifiat și, nu în ultimul rând, de un organism sănătos. Astăzi vă prezentăm Balance Fitness cu Paula. Balance Fitness foloseste principiile antrenamentelor în picioarele goale, pentru a obține o musculatură echilibrată și armonioasă.

De asemenea, antrenamentul introduce folosirea saltelei BeamFIT și a discului dublu de echilibru, pentru a activa musculatura stabilizatoare a corpului nostru și a accentua contracția musculară profundă a mușchilor scheletici mari.

Rezultatul este un antrenament eficient, mai solicitant decât dacă ar fi executat la sol sau pe salteaua obișnuită, care vă va îmbunătăți aspectul fizic și totodată va echilibra musculatura și postura întregului corp.

Clasa este potrivită pentru clientele cu un nivel mediu de rezistență fizică și este bazată pe mișcări lente și controlate ale corpului.

Este o soluție pentru clientele care au participat până acum la Ultimate Pilates și Gentle Fitness și doresc să obțină rezultate și mai bune, în aceeași manieră confortabilă de antrenament.

Cori Grămescu
Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod