Gentle Fitness: pentru femeia delicată din tine

Acest program a fost creat special pentru clientele începătoare. Pe lângă faptul că veți regăsi mișcări din Pilates și balet, Gentle Fitness vizează, în special, clientele cu vârsta de

Acest program a fost creat special pentru clientele începătoare. Pe lângă faptul că veți regăsi mișcări din Pilates și balet, Gentle Fitness vizează, în special, clientele cu vârsta de peste 35 de ani, bazându-se pe conceptul Anti-aging Fitness, care ajută la prevenirea osteoporozei și a riscurilor asociate perioadei de premenopauză sau menopauză.

Totodată, blândetea Marcelei fac din acest program o minunată relaxare, fiind o foarte bună componentă în programele de stress management.

Muzica este extrem de relaxantă, tonalitatea clasei este coborâtă și neintruzivă, tocmai pentru a oferi o alternativă la clasele obișnuite de antrenament. Este un program extrem de echilibrat și blând, fiind totodată eficient și cu rezultate vizibile. Se îmbunătățește semnificativ controlul asupra corpului și produce o reechilibrare musculară, are elemente foarte plăcute de stretching și balet și totodată, mișcările formează o suită de exerciții, gândită să prevină demineralizarea osoasă și pierderea masei musculare cauzată de înaintarea în vârstă și traiul într-un mediu stresant și agresiv.

Poate fi asociat cu UltimatePilates Balance, Ultimate Pilates Power și Balance Fitness, pentru a începe un program eficient de antrenament, sau poate fi un program de sine stătător pentru clientele care se apropie de 45 de ani și nu au făcut până acum mișcare , dar care doresc să își pregătească un program de prevenire a îmbătrânirii premature plăcut, motivant și relaxant.

Cori Grămescu
Lady Fit: Str.

Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod