Cum scăpăm de celulită?

Aspectul de "coajă de portocală" al pielii este cel mai des întâlnită problemă a noastră, a femeilor. Nu este asociată neapărat cu grăsimea, ținând cont că există și femei care nu au

Aspectul de "coajă de portocală" al pielii este cel mai des întâlnită problemă a noastră, a femeilor. Nu este asociată neapărat cu grăsimea, ținând cont că există și femei care nu au probleme cu greutatea și totuși se confruntă cu aspectul neplăcut al celulitei.

Ce e de făcut?

Să începem cu dieta. Este de la sine înțeles că trebuie să renunți la grăsimi, zahăr și mai ales sucuri carbogazoase. Încearcă să mănânci cât mai natural, alimente cât mai puțin procesate. Este ideal să îți procuri lactatele, carnea, legumele și fructele de la țărani sau chiar din curtea propriilor părinți/bunici, dacă te numeri printre norocoase. Nu uita de hidratare! Este foarte important să bei minimum 2L de lichide pe zi (apă, ceai rece sau chiar limonadă, pentru diversificare).

Rețete rapide și sănătoase

Salată de crudități cu telemea de capră (350 g)- Se face un mix de salate (ruccola, iceberg, treviso) cu morcov și țelină date pe răzătoare, mărar, pătrunjel, un ardei tocat și 100 g telemea de capră sau telemea hochland light. Se adaugă o lingură de ulei de măsline și zeamă de la ½ lămâie

Mușchiuleț de porc picant : într-un vas ceramic se amestecă o cană de apă cu chilli dulce, piper măcinat mare, boia de ardei dulce, praf de roșii uscate, fulgi de usturoi, sare. Se pun 250 g din mușchiulețul de porc curățat de grăsime aparentă în sos și se pune capacul vasului ceramic. Se pune în cuptorul încins în prealabil la 200 de grade și se lasă la copt timp de 15-20 de minute. Se servește cu salată verde , peste care se adaugă o vinegretă făcută cu o linguriță muștar, două de ulei de măsline și zeamă de ½ lămâie.

Masaje  anticelulitice și tratamente corporale

De câte ori nu ți-ai cumpărat tot soiul de geluri și crème anticelulitice care nu au dat rezultate, deși erau foarte lăudate și garantau o schimbare absolută în numai 3 săptămâni de utilizare? Cel mai indicat este să mergi la un kinetoterapeut care chiar știe ce face și care, cu siguranță, te va scoate “la lumină”  încă din prima lună. Mergi la 2 ședințe de masaj anticelulitic pe săptămână și o dată la împachetare Water Out, cu termocuverta și cremă de termosudație, menită să te ajute să elimini surplusul de apă din corp.

Tone up!

Cheia succesului de când lumea și pământul: dietă, sport, masaj. Cuvântul “sport” apare în orice text legat de viață sănătoasă. În cazul problemei de față, programele de tonifiere sunt cele mai indicate. Așadar, la un program de antrenament de 3 ședințe pe săptămână, alege o clasă cardio și două de tonifiere.

Black Magic cu Dalanda

Dalanda are, pentru prima oară, un program de tonifiere, la care se lucrează doar la saltea! La Black Magic aveți parte de o gamă largă de exerciții, menite să tonifieze întreaga musculatură! Seriile de lucru sunt scurte: maxim 4 seturi a 8 repetări și varietatea exercitiilor este uriașă. Practic, nici un mușchi nu este neglijat și antrenamentul este unul extrem de eficient pentru obținerea rezultatelor vizate de clientele începătoare.

Bikini Body cu Raluca

Este un antrenament-șoc ce vizează zonele-problemă ale picioarelor - "aripioarele", fesele și depunerile inestetice de grăsime din interiorul coapsei. Printr-o combinație unică de exerciții de rezistență cu elemente foarte dinamice se obține un antrenament foarte eficient pentru aceste zone.

Pe scurt, coapsele se subțiază, interiorul coapsei devine mai ferm , exteriorul coapsei se netezește și se reduce din stratul adipos de pe șold, fesele se bombează și se întăresc, iar din jurul șoldurilor dispar "colăceii" de grăsime. Este un antrenament pe care îl recomandăm clientelor noastre care doresc să se pregătească intens pentru perioada de vară și nu numai. Acest program este potrivit tuturor clientelor, întrucât se axează pe exerciții statice, la sol.

Cori Grămescu
Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod