Tribal Energy: dansezi și slăbești!

Pentru că a venit vara, v-am pregătit multe antrenamente noi, care să vă ajute să fiți în formă și să vă bucurați de cele mai noi și interesante tehnici de group fitness. Astăzi vă

Pentru că a venit vara, v-am pregătit multe antrenamente noi, care să vă ajute să fiți în formă și să vă bucurați de cele mai noi și interesante tehnici de group fitness. Astăzi vă prezentăm Tribal Energy cu Dalanda, un antrenament cardio distractiv, intens și cu rezultate garantate.

Dansurile africane înseamnă frumusețe, ritm și grație, rezistență atletică . În Africa, dansul marchează experiențele de viață, încrederea în zei și în recolte abundente, vindecă sufletele în suferință și pe cei bolnavi.

Dincolo de aceste componente spirituale, dansul este o formă de relaxare, de socializare. Dansurile ceremoniale au un scop: spun o poveste, relatează istoria tribului.

Muzica și dansul africane comunică, în esență, concepte de viață- oamenii de pe continentul african comunică între ei și cu divinitățile tribale prin intermediul dansurilor ceremoniale. Dansurile tradiționale din Guinea se numesc Yankandi și Macaru. Ele se referă la aspecte ale vieții tribale, în special. Mișcările evocă activități casnice- spălatul rufelor, prepararea hranei, dar și caracteristicile membrilor tribului: inteligență, grație, frumusețe.

În timpul claselor sunt combinate mișcările clasice din dansurile tradiționale cu elemente de rezistență fizică, pentru îmbunătățirea aspectului fizic și a tonusului general.

Muzica este originală, necomercială- sunt înregistrări ale recitalurilor unor artiști africani, nelansate în mainstream. Fiecare mișcare are o semnificație aparte, de la felul în care se țin palmele până la succesiunea săriturilor.

Kadiatou, una dintre cele mai cunoscute dansatoare din Africa, acum în vârstă de 74 de ani, spune că dansul tradițional întărește caractere, crește rezistența fizică și este un factor de echilibru și sănătate în viața individului.

Vă așteptăm la sală!

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str.

Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod