Exerciții pentru un bust incredibil!

Pentru orice femeie este foarte important aspectul bustului. Dacă îți dorești să lucrezi mușchii pieptului și să îți tonifiezi pielea din jurul bustului, îți recomand câteva exerciții

Pentru orice femeie este foarte important aspectul bustului. Dacă îți dorești să lucrezi mușchii pieptului și să îți tonifiezi pielea din jurul bustului, îți recomand câteva exerciții ușor de făcut și foarte eficiente!

Flotare în poză diamant

Îți așezi palmele direct sub stern, cu degetele mari lipite de degetele arătăoare și palmele răsfirate. Coatele se depărtează în laterala trunchiului și toracele coboară pe verticală. Dacă ești începătoare, poți executa flotarea pe genunchi sau dacă ești mai rezistentă fizic, cu picioarele întinse.

Execută 20 de flotări.

Fluturări din înclinat pe fitball cu benzi elastice

Te așezi pe fitball cu spatele drept și abomenul încordat, astfel încât tălpile să fie sprijinite pe podea. Picioarele sunt întinse, iar banda elastică este așezată sub suportul de la fitball. Cu capetele benzii în mâini, deasupra pieptului, apropii brațele pe verticală, spre tavan și lași mâinile să coboare lent, până când atingi fitball-ul cu coatele. Este un exercițiu foarte bun pentru piept.

Execută 3 x 8 repetări.

Exercițiu cu gantere

Se folosesc gantere de 2 sau 3 kg. Din poziția întins pe spate, împinge mâinile pe verticală desupra pieptului, astfel încât coatele să se întindă pe o mișcare ușor circulară. Coboară lent coatele pănă la saltea și reia mișcarea. Execută 4 x 8 sau 4 x 10 repetări, în funcție de intensitatea la care poți lucra și de rezistența pe care o ai.

Chest-press

Stai cu spatele drept, palmele așezate în dreptul sternului, coatele îndoite la 90 de grade și menținând spatele drept și omoplații trași către spate, presezi constant palmele una în cealaltă, într-un efort izometric.

Menții 10 secunde, apoi faci contracții ritmice de câte o secundă fiecare, apoi menții din nou 10 secunde de izometrie și alte 10 contracții rapide. Poți relua exercițiul ori de câte ori simți nevoia să o faci. Este un exercițiu doare bun pentru mușchii pieptului și pentru tonifierea pielii din jurul bustului.

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod