Te antrenezi acasă și câștigi!

LadyFit DVD Home Edition* este acum disponibil atât la comandă, pe www.ladyfit.ro, cât și la noi la sală, la LadyFit Gym, pe strada Bărăției nr 35, în spatele magazinului Cocor! DVD-ul vine

LadyFit DVD Home Edition* este acum disponibil atât la comandă, pe www.ladyfit.ro, cât și la noi la sală, la LadyFit Gym, pe strada Bărăției nr 35, în spatele magazinului Cocor! DVD-ul vine la pachet cu o dietă special creată pentru acest tip de exerciții.

Lady Fit Home Edition” este primul DVD care acoperă cinci direcții importante: sport, dietă, relaxare, odihnă, consultanță. Femeile aflate în stadiul de începătoare pot slăbi până la 3 kilograme pe lună urmând corect exercițiile gândite de Cori.

“În funcție de stratul de grăsime actual, se poate slăbi până la 3 kilograme pe lună.

După cele trei luni de antrenament, se va trece la un nou nivel de exerciții. Atunci vom lansa un nou set de DVD-uri care vor conține antrenamente concentrate pe zonele unde femeile depun grăsimea în mod obișnuit, ca de exemplu, abdomen, fese, șolduri, picioare”, mărturisește Cori Grămescu.

Și pentru că știm că sunteți muncitoare, hotărâte și minunate, vă provocăm la concurs! Săptămânal, vom recompensa clientele noastre de acasă cu un premiu în bani (100 de euro), plus alte premii valoroase constând în servicii LadyFit (abonamente la sală și/sau la masaj), dacă dovediți că sunteți cele mai conștiincioase FIT ladies!

Tot ce trebuie să faceți este să ne demonstrați că lucrați cu spor după DVD-ul Lady Fit Home Edition! Poate fi sub formă de fotografie sau filmuleț.

Nu trebuie să arate super profesionist, ba chiar vă încurajăm să aibă un aspect “home made”!

Spor la treabă și succes! Așteptăm materialele voastre și suntem nerabdatoare să vă trimitem premiile! Iar, ca de obicei, dacă aveți întrebări, le așteptăm cu drag la cori@ladyfit.ro!

* Prețul DVD-ului este de 90 RON.

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod