Te așteptăm la LADY FIT SUMMER CONVENTION!

Duminică, 17 iunie, între orele 10:00 și 18:00, vă așteptăm la LADY FIT SUMMER CONVENTION! Vă punem la dispoziție cele mai noi și eficiente programe de antrenament, în exclusivitate la Lady

Duminică, 17 iunie, între orele 10:00 și 18:00, vă așteptăm la LADY FIT SUMMER CONVENTION! Vă punem la dispoziție cele mai noi și eficiente programe de antrenament, în exclusivitate la Lady Fit! Îți răsplătim interesul acordat unui stil de viață sănătos! Înscrie-te acum* și ai parte de 12 clase de antrenament și un seminar de nutriție cu Andrei Laslău, „Cum să slăbești 4kg în 7 zile?”, care te va ajuta să îți planifici un stil de viață sănătos.

Pe finalul zilei, Cori Grămescu te așteaptă la un seminar de cooking, unde vei învăța să gătești sănătos, gustos și rapid! Din clasele care vă așteaptă, reamintim Capoeira Spiderap cu Dalanda, Mx Training cu Paula, Weekend Warrior cu DalandaSpiderap Tone cu Paula, Dynamic Stretching cu Cori, Essential Summer Fitness cu PaulaSummer Bikini Body cu Raluca, Combat Tone cu Elena, Pilates Challenge cu Cori și multe alte surprize.

Programul complet va fi afișat pe www.ladyfit.ro în cursul acestei săptămâni.

Toate participantele  vor primi 3 ședințe gratuite de antrenament la Lady Fit și câte un voucher de înfrumusețare la clinica Perfect Lines by Adriana Frățilescu! (http://perfectlines.ro). De asemenea, aveți ocazia să câștigați premii în bani și ședințe la sală sau la solar!

*Termenul limită de înscriere este vineri, 15 iunie, la Lady Fit Gym (Zona Unirii, Strada Bărăției nr 35, sector 3, parter, în spatele magazinului Cocor).

Accesul costă 50 RON și acoperă toată ziua.

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod