3 exerciții pentru picioare superbe

A venit căldura și ai intrat în criză de timp? Da, suntem déjà în mijlocul lunii iunie, iar concediul de apropie mai repede ca niciodată! Și ca să poți merge la plajă și să poți purta

A venit căldura și ai intrat în criză de timp? Da, suntem déjà în mijlocul lunii iunie, iar concediul de apropie mai repede ca niciodată! Și ca să poți merge la plajă și să poți purta rochițe scurte nestânjenită, îți propun 3 tipuri de exerciții care te vor ajuta să ai picioare tonifiate și frumos lucrate în cel mai scurt timp!

Step Aerobic cu Paula

În timpul claselor de Step, accentul cade în special pe mușchii picioarelor, chiar dacă în cadrul orelor se execută și exercitii pentru brațe și abdomen, pentru a asigura un antrenament complet pentru întregul corp.

Studiiile medicale efectuate au evidențiat și alte beneficii ale acestui tip de antrenament, cum ar fi faptul că influențează pozitiv sistemul cardiovascular, la un nivel comparabil cu joggingul dar cu mult mai putine riscuri, reduce hipercolesterolemia si ajuta in reducerea stratului adipos, iar prin folosirea platformelor de diferite înălțimi devine accesibil și clientilor cu probleme minore de genunchi sau platfus plantar.

Knee up

Urcă pe stepper cu piciorul drept și ridică stângul în față, flexat, la 90 de grade.  Coboară ambele picioare pe podea și reia mișcarea.

Apoi urcă cu dreptul și ridică celălalt picior. Repetă mișcarea de 8 ori cu fiecare picior, în ritmul muzicii. Menține spatele drept și abdomenul încordat pe durata executării exercițiului.

Kick

Urcă pe stepper cu piciorul drept și lovește cu dreptul în față, la nivelul bazinului. Coboară ambele picioare pe podea și reia mișcarea. Apoi urcă cu dreptul și lovește cu stângul. Repetă mișcarea de 8 ori cu fiecare picior și plimbă brațele pe lângă corp în timpul execuției exercițiului.

Ridicare cu revenire în genuflexiune

Stai în genuflexiune, cu picioarele depărtate la nivelul umerilor.

Menține spatele drept, brațele ușor îndoite în față, cu palmele lipite. Vârfurile picioarelor sunt orientate către stepper, iar bazinul este tras înapoi. Din această poziție, urcă pe stepper și ridică piciorul opus la 90 de grade, ca în primul exercițiu. Apoi coboară și revino în genuflexiune. Execută câte 2 serii a câte de 8 repetări cu fiecare picior.

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod