SPIDERAP FITNESS – cel mai nou antrenament de group fitness!

SPIDERAP– în premieră în România și în Europa de Est, este acum disponibil La Lady Fit Gym, în exclusivitate în România! Metoda SPIDERAP este o noua disciplină în aerobic, care se

SPIDERAP– în premieră în România și în Europa de Est, este acum disponibil La Lady Fit Gym, în exclusivitate în România!

Metoda SPIDERAP este o noua disciplină în aerobic, care se bazează pe utilizarea unei centuri speciale a cărei caracteristică este folosirea unui mecanism pe bază de elastice, utilizată de asemenea ca o modalitate de antrenament în mai multe sporturi, ce implică folosirea membrelor superioare şi inferioare. Centura SpideRap poate a fi utilizata in toate disciplinele principale aerobe, anaerobe si mixte, provocand o crestere semnificativa a consumului de oxigen si stimuland atat sistemul circulator, cat si respirator: din acest motiv SpideRap actioneaza ca un arzator de grasimi.

In timp ce se efectueaza miscarile, picioarele, umerii, spatele si bratele sunt solicitate de utilizarea centurii.

Centura este întâi fixată pe picioare, printr-un sistem unic de închidere,  conceput special pentru a putea folosi centura cu pantofi de sport sau desculț. Datorită prinderii cu arici, centura ia o formă anatomică, adaptată corpului, pentru a vă oferi flexibilitate în timpul mișcării. Centura este echipată cu mânere anti-alunecare, ce se pot ajusta în funcție de fiecare utilizator, la fel ca și cataramele din partea de pe spate a centurii, care sunt, la rândul lor, reglabile. Cârligele, elasticele și materialele din care este facuta centura sunt durabile și de calitate, oferindu-vă garanția unei bune utilizări de-a lungul timpului.

Prinderea pe bază de arici ajută la menținerea elasticelor în poziție optimă pentru efectuarea cu ușurință a mișcărilor articulației cotului.

Care sunt beneficiile metodei SPIDERAP?

• Stimularea constantă a mușchilor și a sistemului cardiovascular și respirator, realizarea și menținerea unui nivel ridicat de rezistență, tonus muscular și o forma fizică generală bună.
• Picioarele, umerii, spatele și brațele sunt solicitate pe parcursul întregului antrenament, în exercițiile aerobe, anaerobe şi mixte, având un efect real de ardere a grăsimilor.
• Prevenirea dezechilibrelor corpului ca urmare a activităților de zi cu zi care penalizează
utilizarea mușchilor lanțului posterior.
• Cunoașterea și antrenarea propriului corp, prin folosirea mușchilor de stabilizare,
importanți mai ales atunci când vine vorba de prevenirea accidentelor sportive.
• Îmbunătățirea capacității de echilibru, esențială în mai multe sporturi, cum ar fi schi, snowboard, surfing, precum și capacitatea de a-ți coordona mișcările.

Motto-ul metodei SpideRap este conceptul SpideRap R.B.M, "Rhythm, Boost & Movement", care este un amestec al tuturor programelor din aceasta disciplină.  Vă așteptăm de săptămâna viitoare la noile clase de Spiderap Tone, Capoeira Spiderap, Spiderap Pilates și Spiderap RBM!

Un mic preveiw:

http://www.youtube.com/watch?v=hqIWTa0rnZg

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=2LY_nEPXppA&NR=1

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str.

Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod