Ce bem pe caniculă?

“Bere” ar răspunde mulți!  Glumesc. Pentru că suntem 70% apă, este foarte important să bem minimum 2L de apă pe zi. Pe călduri, chiar 3. Dar ce bem în rest, când ieșim la terase cu

“Bere” ar răspunde mulți!  Glumesc. Pentru că suntem 70% apă, este foarte important să bem minimum 2L de apă pe zi. Pe călduri, chiar 3. Dar ce bem în rest, când ieșim la terase cu prietenii?

Ceai rece

Multe dintre terase au în meniu, vara, ceai rece. De fructe, de mentă, verde, negru, roșu șamd. Eu vă recomand ca, orice ceai v-ați comanda, să rugați chelnerul să adauge două frunze de mentă proaspătă. Menta îi va da acea notă fresh ceaiului și nici nu va schimba conținutul caloric al ceaiului.

Limonadă

Fie că ți-o prepari acasă sau o comanzi la terasă, ai grijă să fie făcută din lămâi adevărate, nu din  Hellas sau alți înlocuitori cu aromă de lămâie care, cel mai probabil nici măcar nu au fost așezați pe același raft cu lămâile, darămite  să conțină vreun strop din fructul adevărat.  La fel, adăugați o frunză-două de mentă și o linguriță de miere.

Nu exagerăm nici nu miericica, pentru că, chiar dacă este cel mai natural îndulcitor, conține la rândul ei zahăr.

Frappe or not frappe?

Frappe-ul conține, în primul rând, frișcă, înghețată, gheață pisată, sirop de caramel sau ciocolata și abia la final simți și gustul de cafea. O bombă calorică cu pai și umbreluță, aș putea spune. Ok, totuși vrei cafea și să fie rece și bună. Poți să ceri un café latte, făcut cu lapte rece și cu două cuburi de gheață. Problemă rezolvată! Ai o băutură rece, gustoasă și care conține cofeină.

De unde mai pui și că nu îngrașă!.

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod