La salate, înainte!

E vară, e cald și deja nu mai avem același apetit ca în anotimpul friguros, când corpul ne cerea mai multe grăsimi ca să facă față temperaturilor cu minus de afară. Să profităm, atunci!

E vară, e cald și deja nu mai avem același apetit ca în anotimpul friguros, când corpul ne cerea mai multe grăsimi ca să facă față temperaturilor cu minus de afară. Să profităm, atunci! Iată 5 rețete de salate de vară, sățioase și dietetice!

Salată dintr-o jumătate de avocado, o roşie, un ardei gras şi salată verde creaţă, din belşug. Adăugaţi o lingură de ulei de măsline şi puţină zeamă de lămâie. Un boost de energie şi sănătate! Poftă bună!

Salată de crudități cu telemea de capră - Se face un mix de salate (ruccola, iceberg, treviso) cu morcov și țelină date pe răzătoare, mărar, pătrunjel, un ardei tocat și 100 g telemea de capră sau telemea hochland light.

Se adaugă o lingură de ulei de măsline și zeamă de la ½ lămâie.

Salată cu ton afumat : 100 g mix salată, ½ ardei gras, 5 roșii cherry, 50 g morcov ras, 100 g ton afumat și 2 linguri ulei de măsline. Zeamă de lămâie la discreție.

Salată trimisă de o clientă de-a noastră, Rodica: Salată verde, fasole boabe, pătrunjel, ciuperci, roșii cherry, ceapă roșie, ardei capia roșu, oțet balsamic, o lingură de ulei de măline, puuuțină sare și piper. Delicios, pe gustate!

Tuna salad : Se scurge și se mărunțește o conservă de ton în apă.

Se amestecă cu 100 g amestec de morcov și țelină rasă, se condimentează cu zeamă de lămâie și o lingură de ulei de măsline și se adaugă peste 100 g salată verde împreună cu 5 roșii cherry sau 5 ridichi.

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod