Slăbești și te distrezi cu STEEL TONIC!

Steel Tonic este un antrenament recomandat clientelor cu un nivel mediu de rezistență, deoarece solicită toți mușchii corpului și combină elemente de cardio cu exerciții de tonifiere. Este

Steel Tonic este un antrenament recomandat clientelor cu un nivel mediu de rezistență, deoarece solicită toți mușchii corpului și combină elemente de cardio cu exerciții de tonifiere.

Este un program coregrafiat și se lucrează pe muzică, solicitând un nivel mediu de coordonare. Pentru că necesită concentrare, SteelTonic reușește să vă detașeze complet de grijile zilnice și să vă relaxeze într-un mod plăcut, solicitându-vă, în același timp, toți mușchii corpului.

Nu este un antrenament cardio care să vă lase fără suflu, având o intensitate plăcută și sustenabilă, pe toată durata orei.

Steel Tonic îmbunătățește capacitatea cardiovasculară, postura și coordonarea, stimulează arderea grăsimilor și îmbunătățește tonusul general al corpului, oferind în același timp diversitate și structura în antrenament.

Ora este potrivită atât pentru clientele cu un nivel mediu de rezistență fizică, cât și pentru clientele avansate, care doresc să își îmbunătățească motricitatea și să obțină un corp dezvoltat armonios.

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str.

Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod