Un corp tonifiat cu Flex Fitness

Din această primăvară, am introdus programul de antrenament Flex Fitness! Lucrăm cu benzi elastice, un accesoriu atât de la îndemâna oricui și totuși, atât de eficient! Flex Fitness

Din această primăvară, am introdus programul de antrenament Flex Fitness! Lucrăm cu benzi elastice, un accesoriu atât de la îndemâna oricui și totuși, atât de eficient! Flex Fitness reprezintă o soluție pentru diversificarea antrenamentului clientelor începătoare. Ca și Ultimate Pilates, se bazează pe principii de echilibru, siguranță și eficiență și te va ajuta să revii la o formă fizică bună într-o manieră lejeră și confortabilă.

Antrenamentul este concentrat asupra zonelor cu probleme ale corpului feminin: brațe, coapse și abdomen și accentuează aceste grupe musculare în contextul unui antrenament echilibrat pentru întregul corp.

Benzile elastice folosite sunt de rezistențe diferite, astfel că acest antrenament este accesibil oricui, indiferent de nivelul de rezistență fizică și poate fi urmat atât de clientele foarte începătoare cât și de cele care deja sunt obișnuite cu efortul fizic. În plus, execuția lentă și controlată a mișcărilor dezvoltă o musculatură fină și fermă, în condiții de siguranță maximă.

Rezultatul acestui antrenament este o musculatură fermă și tonifiată, nevoluminoasă și echilibrată din punct de vedere estetic.

Antrenamentul este moderat, consumul caloric fiind estimat la 450 de kcal pe oră.

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod