Depășește-ți limitele cu Stretch UR Limits!

Cine a fost la Lady Fit știe că orele Dalandei sunt cele mai extenuante, dar și cele care dau cel mai repede dependență. Se lucrează la un nivel foarte intens, dar rezultatele nu întârzie să

Cine a fost la Lady Fit știe că orele Dalandei sunt cele mai extenuante, dar și cele care dau cel mai repede dependență. Se lucrează la un nivel foarte intens, dar rezultatele nu întârzie să apară.  Stretch UR Limits este o clasă care folosește benzile elastice pentru a mări rezistența în timpul antrenamentului și care are, totodată, marele avantaj de a nu crea o musculatură voluminoasă.

Ora începe cu o încălzire specifică, iar apoi se lucrează pe grupe musculare pentru o eficiență maximă a exercițiilor.

Astfel, sunt remodelate brațele, spatele, fesele, coapsele și abdomenul, iar între exercițiile cu benzi se aplică principiile odihnei active, prin inserarea unor blocuri de exerciții cardio, menite să dea un adevărat boost metabolismului .

Antrenamentul este unul intens, cu rezultate extraordinare pentru tonifiere și remodelare corporală, iar consumul caloric este considerabil, de circa 600 de kcal pe oră. Se lucrează în forță și se alternează repetările rapide cu cele lente, în seturi de 40 de repetări, pentru a obține rezultate rapide.

Se lucrează atât la saltea, cât și în picioare, iar la sfârșitul orei, întregul corp va simți eficiența acestui antrenament.

Este recomandat clientelor avansate, cu un nivel de rezistență ridicat.

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod