Cadou de Paște: un DVD cu exerciții pentru acasă!

Dragele mele, în weekendul ce tocmai a trecut, am terminat filmările pentru un DVD cu  exerciții pentru acasă. M-am gândit să vă fac un cadou util de Paște  și să vă “înnoiți” cu un

Dragele mele, în weekendul ce tocmai a trecut, am terminat filmările pentru un DVD cu  exerciții pentru acasă. M-am gândit să vă fac un cadou util de Paște  și să vă “înnoiți” cu un corp tonifiat. Pentru început, DVD-ul se va putea achiziționa de pe site-ul www.ladyfit.ro. Voi anunța ulterior magazinele din care se va putea achziționa DVD-ul.

Vă propun un set de exerciții cardio și de tonifiere pentru persoanele care nu au timp sau posibilitatea finanicară să ajungă la sală.

Vom lucra cu gantere de 1kg, cu benzi elastice și cu greutatea propriului corp. Acest DVD va fi primul dintr-o serie ce urmează să apară, dedicat în special femeilor care nu au mai făcut sport, nivelul de lucru nefiind de lucru unul foarte avansat.

În principiu, puteți considera acest DVD ca un abecedar al exercițiilor fizice. Învățați să lucrați corect, să mențineți spatele drept și să vă controlați mai bine mușchii corpului, astfel încât să aveți rezultate cât mai rapide și să lucrați cât mai eficient.

DVD-ul va fi lansat într-un moment în care toate ne dorim să ne “revenim” după sărbătorile pascale, când avem tendința să mâncăm peste măsură.

Așadar, sper să vă fie de folos și să îl folosiți cu maxim succes!

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod