Cum să ai picioare superbe?

A venit vremea pantalonilor scurți, a fustelor și a rochițelor vaporoase. După o iarnă grea, în care am avut nevoie de mai multe grăsimi în alimentație și am optat pentru taxi în loc să

A venit vremea pantalonilor scurți, a fustelor și a rochițelor vaporoase. După o iarnă grea, în care am avut nevoie de mai multe grăsimi în alimentație și am optat pentru taxi în loc să mergem mai mult pe jos, avem nevoie de un “Refresh” în ceea ce privește musculatura picioarelor. De data aceasta vă propun un antrenament de tonifiere, dedicat, în special, remodelării musculaturii picioarelor: ReShape Legs cu Paula!

Este un antrenament la care se pune accent pe tonifierea coapselor, a abdomenului și a mușchilor fesieri.

Exercițiile se execută la saltea. Poate fi o alternativă foarte bună la Pilates și BeamFit, pentru clientele începătoare sau dacă vrei să-ți întărești musculatura.Se lucrează în picioare, cu stepperul, cu discul dublu de echilibru și cu greutatea propriului corp.

Este un antrenament cu o intensitate de nivel mediu, dar poate fi foarte eficient și pentru clientele avansate, deoarece se pune accent pe partea inferioară a corpului, zona cea mai “cu probleme” pentru noi, femeile.

Combinați acest antrenament cu ReShape Arms, Capoeira și EssentialFitness și veți începe să vedeți rezultatele chiar dupa primele 10 zile!

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod