Slăbește 3 kg în 4 zile după Paște!

Hristos a înviat! Mini-vacanța s-a terminat, dragelor. E momentul să revenim la un stil de viață sănătos, fără excese alimentare și cu alimente cât mai naturale. Vă propun, astfel, o

Hristos a înviat! Mini-vacanța s-a terminat, dragelor. E momentul să revenim la un stil de viață sănătos, fără excese alimentare și cu alimente cât mai naturale. Vă propun, astfel, o dietă de detoxifiere de 4 zile în care veți slăbi garantat până la 3 kilograme și după care vă veți simți, cu siguranță, mai light și mai sănătoși. Ce faceți cu resturile de drob, friptură de miel, ouă, borș de miel, cozonac  și pască? Dați-le de pomană unor familii nevoiașe!

Statisticile arată că în perioada sărbătorilor de Paște, românii se îngrașă cu circa 3kg. Carnea de miel este o carne grea de fel, iar farmecul sărbătorilor românești de Paște constă tocmai în mesele îmbelșugate împreună cu familia și prietenii, pline de cozonac, pască, drob, friptură și borș de miel, vin, salată boeuf și ouă.

Din păcate, deși Sfintele Sărbători Pascale se încheie în 3 zile, consecințele exceselor alimentare pot rămâne câteva luni bune.

Dieta de detoxifere este bazată pe legume de sezon, nuci și lactate naturale, și 4L de lichide pe zi.

-    Pe durata celor 4 zile de detoxifiere, eliminați complet cafeaua, alcoolul și, ideal fără tutun! (dacă este cazul)
-    Lichide recomandate: apă plată, ceai de urzici , ceai detoxifiant, suc de iarbă de grâu și suc de sfeclă roșie.
-    Antrenamentele sunt obligatorii, zilnic, câte o oră pe zi: o zi cardio, Taebo Technique sau Essential Fitness și o zi programe de tonifiere, cu greutăți libere și benzi elastice și exerciții bazate pe principiile antrenamentului metabolic, cum ar fi Upper Body Tone, Flex Fitness, Fitness Evolution sau 3D Fitness.
-    Exercițiile fizice sunt menite să îmbunătățească tonusul muscular și să reducă stratul adipos.

Exercițiile cardio sunt bune pentru eliminarea grăsimii de pe corp, exercițiile de rezistență și forță pentru creșterea masei musculare și exercițiile de izometrie și pliometrie, pentru a obține cele mai rapide rezultate.

Meniu

Mic-dejun: Salată dintr-o jumătate de avocado, o roșie, un ardei gras și salată verde creață, din belșug. Adăugați o lingură de ulei de măsline și puțină zeamă de lămâie

Gustarea 1:  un iaurt natural, de maximum 2% grăsime

Prânz: un bol de supă crudă de roșii (roșii, țelină apio, ardei roșu, apă) și o salată energizantă cu germeni de alfalfa (salată verde mix, ardei vere, semințe de dovleac crude, roșii cherry, o lingură  de ulei de măsline, zeamă de lămâie.

Germenii de alfalfa se găsesc în plafare și în magazinele de produse BIO.

Gustarea 2: 30g migdale/caju/nuci crude

Cină: quinoa de primăvară (2 linguri quinoa fiartă, 2 roșii tăiate cuburi, un ardei gras tăiat cuburi, 2 legături de pătrunjel verde tocat mărunt, zeamă de lămâie). Se amestecă legumele, se decorează cu câteva frunze de pătrunjel verde, o felie de lămâie sau lime și se stropește cu puțin ulei de măsline extra virgin.

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod