Cum scăpăm de celulită?

A venit vremea pantalonilor scurți. În curând nu îți vei mai putea ascunde imperfecțiunile pielii, pentru că va trebui să renunți și la colanți și dresuri. Ce e de făcut? Treci pe dietă,

A venit vremea pantalonilor scurți. În curând nu îți vei mai putea ascunde imperfecțiunile pielii, pentru că va trebui să renunți și la colanți și dresuri. Ce e de făcut? Treci pe dietă, bea cât mai multă apă, mergi la minimum 3 antrenamente pe săptămână și mergi la masaj anticelulitic de două ori pe săptămână. Efectele nu vor întârzia să apară!

Iată și câteva exerciții pe care le poți face acasă!

3D FITNESS

Exercițiu de rezistență

Genunchii sunt flexați, iar un picior este sprijinit pe gambă.

Ține ganterele în dreptul taliei, cu coatele îndoite și îndreaptă-le către spate. Concomitent, întinde în laterală vârful piciorului sprijinit pe gambă. Execută 2 serii a câte 8 repetări, cu fiecare picior. Menține spatele drept și abdomenul încordat pe parcusul exercițiului; te va ajuta să îți menții echilibrul.

Exercițiu cardio

Ridică un picior în lateral, cu genunchiul întins. Ridică brațul opus, cu cotul întins în laterală și celălalt în spatele genunchiului.

Piciorul pe care te sprijini are genunchiul flexat.  Menține brațele la nivelul umerilor și ridică piciorul. Repetă mișcarea de 16 ori.

TAE BO FLY

Poziție inițială: stai în genuflexiune adâncă, cu picioarele depărtate și abdomenul încordat și menține spatele drept. Sari pe verticală cu genunchii depărtați, călcâiele la fund și întinde brațele către glezne.

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod