Brațe tonifiate pentru vară, cu ReShape Arms!

Ca orice altă parte a corpului, aspectul brațelor este extrem de important pentru o femeie. Mai ales acum că vine vara și purtăm rochițe cu bretele, maiouri și bluze fără mâneci. Dacă îți

Ca orice altă parte a corpului, aspectul brațelor este extrem de important pentru o femeie. Mai ales acum că vine vara și purtăm rochițe cu bretele, maiouri și bluze fără mâneci. Dacă îți dorești să ai brațe lucrate frumos, fără să îți pierzi feminitatea, avem o soluție pentru tine: ReShape Arms cu Paula!

La Reshape Arms se lucrează biceps, triceps, piept și abdomen. De asemenea, se fac exerciții pentru postură, coloana vertebrală, mușchii spatelui și umeri. Nu numai coapsele, picioarele și fesierii au nevoie de o atenție specială.

Se folosesc gantere de 1kg și 2 kg, iar numărul de repetări este unul mediu, antrenamentul fiind recomandat atât clientelor începătoare, cât și clientelor cu un nivel mai ridicat de rezistență.

Programele pentru tonifiere musculară reprezintă o componentă esențială a oricărui program de antrenament, întrucât ele susțin orice proces sănătos de slăbire sau remodelare corporală.

Tonifierea musculară se referă la dezvoltarea armonioasă și echilibrată a mușchilor mari ai corpului prin exerciții fizice. În cazul antrenamentelor pentru femei, ne interesează obținerea unor linii musculare estetice, fără mușchi dezvoltați în exces, ci mai degrabă ne interesează să obținem mușchi fermi, denși și elastici.

Adică să se vadă că facem sport, fără însă a ne pierde feminitatea și eleganța.

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod