Kettlebelle: un antrenament pentru femei puternice

Ai încercat toate antrenamentele și deja te numeri printre clientele avansate. Ai vrea o provocare, ceva care să te acapareze, body and mind. Un antrenament care să te solicite la maximum și în

Ai încercat toate antrenamentele și deja te numeri printre clientele avansate. Ai vrea o provocare, ceva care să te acapareze, body and mind. Un antrenament care să te solicite la maximum și în urma căruia să ai rezultate rapide. În două săptămâni de KettleBelle ai garantat primele rezultate vizibile. Pentru clientele care doresc să își provoace rezistența fizică prin intermediul antrenamentelor cu greutăți, am pregătit o serie generoasă de programe potrivite tuturor tipurilor de obiective.

Fie că dorești să îți îmbunătățești masa musculară prin exerciții cu greutăți menite să îți dezvolte musculatura, fie că ai nevoie de un program accelerat de slăbire, exercițiile cu greutăți trebuie să fie parte integrantă a oricărui program de exerciții orientat către obținerea rapidă de rezultate. Exercițiile create la LadyFIT sunt concepute special pentru femei, pentru a menține un ideal estetic ce ține de feminitate și armonie. Chiar dacă ne dorim mușchi fermi și frumos modelați, nu putem uita că suntem femei și că trebuie să fim mereu elegante.

Acest antrenament este unul de tonifiere, la care se lucrează cu greutățile numite kettlebells.

Aceste greutăți, de 4, 8 sau 12 kg, au rolul de a tonifia musculatura, fără a ne face să arătăm ca niște culturiste, deoarece mișcările sunt bazate pe întinderi dinamice ale mușchilor contractați. Kettlebell-urile arată ca niște bile de bowling cu mâner. Atunci când le tineți de mâner, vă solicită aproape toți mușchii din corp. Este foarte bun pentru accelerarea metabolismului. Vă veți simți mai energice, mai puternice și poate fi chiar o formă foarte la îndemână de a scăpa de stres.
Veți descoperi mușchi pe care nici nu știați că-i aveați! Rezultate se văd încă din prima săptămână.

Cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod