Slăbește rapid înainte de sărbători!

Chiar dacă îți vine sau nu să crezi, sărbătorile de iarnă sunt din ce în ce mai aproape. Aproape că simți deja mirosul de friptură, sărmăluțe și vin fiert care te îmbie la mâncat. Mai

Chiar dacă îți vine sau nu să crezi, sărbătorile de iarnă sunt din ce în ce mai aproape. Aproape că simți deja mirosul de friptură, sărmăluțe și vin fiert care te îmbie la mâncat. Mai ai o lună la dispoziție să te pregătești pentru rochia de Revelion, noaptea în care trebuie să arăți și să te simți fabulos. Ți-am pregătit un set de exerciții-minune, care efectuate corect și constant, te vor aduce în formă cât ai zice “ cozonac”!

UltimatePilates: Scissor twist

Întinde-te pe spate, cu picioarele întinse spre tavan. Umerii sunt ridicați de pe sol și palmele se sprijină pe laterala genunchilor.  Menține aliniamentul neutru al umerilor, activând în mod egal pectoralul și mușchii din partea superioară a spatelui.

Inspiră să te pregătești, apoi expiră și execută o mișcare lentă de forfecare a picioarelor. Concomitent, trunchiul execută o mișcare de răsucire pentru a apropia cotul de genunchiul opus. Picioarele trebuie să fie cât mai întinse.  Execută o serie a câte 8 repetări cu fiecare picior.

Piloxing: Butt workouts

Este un exercițiu complex și foarte eficient pentru fese și musculatura picioarelor. Mare atenție la forma de execuție, e important să încordezi puternic abdomenul, spatele și fesele pentru a menține stabilitatea trunchiului. Așază-te pe palme și genunchi, flexează coatele în poziție de flotare și încrucișează ușor genunchii, menținând unghiul dintre gambă și coapsă de 90 de grade.

Încordează bine abdomenul și fii atentă să menții coloana în aliniament natural, fără să te arcuiești excesiv. Expiră, întinde brațele și piciorul paralel cu solul, menținând abdomenul și fesele foarte încordate, apoi revino rapid în poziția inițială. Pentru rezultate optime, îți recomand să execuți 6 seturi a câte 8 repetări pentru fiecare picior în parte. Acest exercițiu este excelent pentru spate, fese, coapse și brațe și este o adevărată provocare pentru tine!

StepAerobic: Ridicare cu revenire în genuflexiune

Stai în genuflexiune, cu picioarele depărtate la nivelul umerilor.

Menține spatele drept, brațele ușor îndoite în față, cu palmele lipite. Vârfurile picioarelor sunt orientate către stepper, iar bazinul este tras înapoi. Din această poziție, urcă pe stepper și ridică piciorul opus la 90 de grade, ca în primul exercițiu. Apoi coboară și revino în genuflexiune. Execută câte 2 serii a câte de 8 repetări cu fiecare picior.

BodyWorship

Stai în poziție de flotare, cu brațele sprijinite pe stepper. Menține abdomenul încordat, pentru a asigura o poziție corectă a spatelui pe tot parcursul exercițiului. Când execuți flotarea și îndoi coatele, ridică un picior în spate, împingând călcâiul spre tavan.

Revino la poziția inițială și schimbă piciorul, repetând mișcarea de 8 ori, alternativ.

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod