Picioare perfecte cu UltimatePilates

Chiar dacă a trecut vara, picioarele noastre trebuie să arate impecabil în rochițele de toamnă și fustele tweed pe care le purtăm zilnic. Deși nu mai avem același avânt în ceea ce privește

Chiar dacă a trecut vara, picioarele noastre trebuie să arate impecabil în rochițele de toamnă și fustele tweed pe care le purtăm zilnic. Deși nu mai avem același avânt în ceea ce privește alergatul în parc, din cauza temperaturii care a început să scadă, există întotdeauna varianta exercițiilor la saltea, la sală. Pentru picioare zvelte și tonifiate, UltimatePilates ne sare în ajutor și de această dată. Iată câteva exerciții pentru picioare și nu numai.

Stai întinsă pe spate, cu brațele de o parte și de alta a saltelei.

Menține spatele lipit de saltea și abdomenul încordat pe tot parcursul exercițiului. Picioarele sunt lipite și întinse spre tavan. Înclină picioarele lent, în lateral, fără să dezlipești coloana și brațele de pe sol. Revino apoi la poziția inițială și schimbă partea. Repetă mișcarea lent, alternativ pe fiecare parte, de 10 ori.

Stai pe o parte, cu cotul sub cap și cu picioarele lipite și flexate la 90 de grade, în afara saltelei. Brațul de deasupra este sprijinit în față, în zona abdomenului.

Întinde piciorul de deasupra și revino cu el flexat, deasupra celui de pe saltea, fără să-l atingi. Execută 2 serii a câte 8 repetări lente, cu fiecare picior.

Stai în poziție de flotare, cu spatele drept și abdomenul încordat. Ridică, alternativ, piciorul în spate, încordând și mușchii fesieri la fiecare ridicare. Esențiaulul este ca restul corpului să rămână nemișcat pe parcursul exercițiului. Repetă mișcarea de 8 ori cu fiecare picior.

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod