Sculptează-ți trupul cu Body Sculpt

Te-ai decis să mergi la sală începând cu anul 2013. În fiecare săptămână spuneai “de luni mă apuc de slăbit”. Acel “de luni” ne sperie pe toate. Te gândești cum o să faci foamea

Te-ai decis să mergi la sală începând cu anul 2013. În fiecare săptămână spuneai “de luni mă apuc de slăbit”. Acel “de luni” ne sperie pe toate. Te gândești cum o să faci foamea și o să alergi pe bandă ore în șir, până la epuizare. Atitudinea ar trebui să fie alta.

Gândește-te că vei mânca mai sănătos, că te vei simți mai ușoară, mai odihnită și că vei face ceva bun pentru tine. În plus, antrenamentele pe care le alegi trebuie să îți facă și plăcere.

Astăzi îți recomandăm un antrenament de intensitate medie, cu elemente cardio, dar și de tonifiere, numai bun pentru început: Body Sculpt cu Anca!

Body Sculpt este un program de tonifiere special, care combină exerciți inspirate din artele marțiale cu elemente speciale pentru remodelare musculară.  Este o clasă excelentă pentru tonifiere și lucrează toți mușchii corpului într-un ritm moderat și eficient.

Fiind o clasă de tonifiere, exercițiile se execută pe loc, într-un ritm echilibrat și plăcut.

Mișcările sunt ample, pentru a favoriza modelarea unei musculaturi suple și ferme, iar zonele de interes includ zona feselor, a picioarelor, abdomenul și brațele.

Mișcările sunt executate în regim de intervale de intensitate, alternând exerciții mai solicitante cu mișcări mai accesibile, pentru a accelera efectul metabolic al antrenamentului. Este o clasă foarte eficientă și plăcută, ce poate fi urmată cu succes chiar și de către clientele începătoare, nu doar de cele mai familiarizate cu antrenamentele de nivel mediu.

Daca vrei un full body workout la tine acasa, poți comanda DVD-ul Lady Fit Home Edition, acum doar la 50 RON!

Cu drag,
Cori Grămescu

Lady Fit: Str.

Bărăției nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (lângă magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod