Înviorarea de dimineață

Oricât ți-ai dori, nu ai timp să mergi la sală chiar zi de zi. Fie că ai avut o zi mai grea la birou și ai stat peste program, fie că ai stat în oraș cu prietenii până târziu, sunt

Oricât ți-ai dori, nu ai timp să mergi la sală chiar zi de zi. Fie că ai avut o zi mai grea la birou și ai stat peste program, fie că ai stat în oraș cu prietenii până târziu, sunt dimineți în care efectiv nu poți să ridici capul de pe pernă. “Snooze: încă 30 de minute”. Bun, nu mai ai timp să ajungi la sală și aproape s-a făcut ora la care trebuie să pleci spre birou. Totuși, mai ai la dispoziție 20 de minute. Iată ce poți face acasă!

Dă o tură!

Dacă ești genul activ, căreia îi place să alerge, poți fie să dai o tură de 15 minute prin parc și restul de 5 minute să faci power-walking, adică să mergi în pas alert și constant.

Dacă nu ai unde să alergi sau preferi mișcarea în spații închise, poți merge pe bandă, timp de 20 de minute, în care să alternezi sprinturile cu mersul alert. Schimbă înclinația din când în când, ca să lucrezi mai intens mușchii picioarelor și fesierii.

Home-made workout!

Oricine poate practica acasă exerciții de Pilates. Nu ai nevoie decât de o salteluță, de o muzică nu foarte antrenantă și de puțină disciplină în ceea ce privește corectitudinea cu care execuți mișcările.

De aceea, recomand folosirea unui DVD de exerciții pentru acasă, precum Lady Fit Home Edition ( www.ladyfit.ro). Este foarte important să execuți corect mișcările și să urmărești atent indicațiile instructorului. În 20 de minute, dintr-un DVD, poți lucra 2 calupuri de exerciții. Este suficient pentru doza zilnică de pozitivitate și pentru a-ți pune sângele în mișcare.

LadyFIT App

Dacă ai smartphone sau tabletă,  îți poți face antrenamentul de dimineață oriunde te-ai afla! Descarcă gratuit aplicația LadyFIT App din App Store și vei găsi, în secțiunea LadyFIT TV, exerciții care lucrează toți mușchii corpului.

Video-urile sunt updatate săptămânal, pentru o varietate cât mai mare de exerciții.

Ai început ziua cu endorfine, iar corpul tău este mai tonifiat. Ai mai multă energie și te simți mai bine cu tine. Ce poate fi mai refreshing?

Dacă vrei un full body workout la tine acasă, poți comanda DVD-ul Lady Fit Home Edition, acum doar la 50RON!

Cu drag,
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod