Rețete dietetice pentru un trup de vis

Vine, vine, primăvara. Și apoi vara. Adică deja începem să ne gândim la costume de baie și trupuri bronzate pe plajă. Ai acumulat câteva kilograme în plus și vrei să arăți bine și

Vine, vine, primăvara. Și apoi vara. Adică deja începem să ne gândim la costume de baie și trupuri bronzate pe plajă. Ai acumulat câteva kilograme în plus și vrei să arăți bine și fără să fie nevoie de trucuri vestimentare, dar numai când te gândești că o să mănânci numai frunze și piept de pui, parcă mai degrabă te vizualizezi într-un pareo pe plajă, care să-ți ascundă formele. Dieta nu trebuie să reprezinte o frustrare pentru tine. Trebuie să îți placă ce mănânci.

Se poate!

Micul dejun

E important să mănânci sățios la micul dejun: prăjește două felii de pâine integrală pe care pui 2 felii de brânză telemea de oaie și le bagi puțin la cuptorul cu microunde (aprox 50 sec), cât să se topească puțin brânza. Alături poți mânca orice legumă crudă: castraveți, roșii, ardei gras, salată de pătrunjel sau rucola, etc.

Prânzul

Mușchiuleț de porc cu legume: Se ia o tigaie de ceramică, în care pui carnea împreună cu condimente (chilli, puțin usturoi, piper, cimbru și ce mai găsești prin casă, în funcție de inspirație), pui capacul și lași la foc mediu cam 10 minute.

Aburul condensează și se face un fel de sos, împreună cu grăsimea care oricum se scurge din carne. Important e să nu ardem carnea. La sfârșit, când vezi că e bine pătrunsă, ridici capacul și mărești puțin flacăra, amestecând continuu. Legumele sunt fierte la abur, ardeiul e crud și carstraveciorii murați. Sosul alb e un mujdei de usturoi cu maioneză și puțin mustar. Durează 15 minute să prepari toată masa, iar dintr-o caserola de 3 felii de file ies lejer 3 porți de mâncare.

Cina

Salată “cu de toate”: Conține piept de pui, pulpă de pui, ardei copt, măsline, mix de salată și câteva felii de cârnat picant, pentru gust și un sos special de muștar, cu o lingură serioasă de muștar Dijon, una mică de iaurt și una de ulei de măsline.

Atenție! Meniu recomandat în zilele în care faci sport! Nu uita să lași 3 ore între mese.

Poftă bună și spor la slăbit!

Cu drag,
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Bărăției nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (lângă magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod