Scapă de colăceii de pe burtă: 5 exerciţii pentru abdomen plat

Ai luat în greutate şi parcă toate kilogramele s-au adunat în jurul taliei? Nu-i o tragedie! Este timpul să te pui pe treabă pentru ca vremea frumoasă să te găsească cu o siluetă armonioasă. Nu trebuie să te epuizezi. Începe cu exerciţii uşoare, dar eficiente. Iată 5 care vor avea rezultate mai mult decât mulţumitoare.
MAI MULT DESPRE: abdomen, slabit, exercitii, burta, colacei
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxi pe 20 Mar 2012, 12:42
    Lavinia...

    Draga Lavinia, poti sa faci toate exercitiile din lume pentru orice parte a corpului ,fara o dieta bine aleasa rezultatul este 0.

    0
    1

  • Cutecuzy pe 13 Ian 2012, 14:04
    Slim&Fit si dieta personalizata m-au ajutat sa slabesc

    Imi plac exercitiile propuse, le voi incerca in weekend. Eu sunt la dieta de 3 luni, am slabit foarte mult pana acum si sper ca pana in primavara sa ajung la silueta dorita. Urmez o dieta personalizata si iau pastilele slim&fit. Ambele mi-au fost recomandate de nutritionist. Slabesc si, cel mai important, ma simt bine.

    4
    5

  • Lavinia pe 12 Ian 2012, 19:25
    abdomen plat...un vis...

    De cate ori pe zi trebuie sa fac aceste exercitii?Acestea sunt singurele exercitii pt a avea un abdomen plat? Eu faceam inainte abdomene, genoflexiuni si exercitiul 5, dupa cum vedeti ce faceam eu cam seamana cu ce prezentati dvs aici dar la mine nu a dat rezultate si am facut vreo 5 luni, tot aveam burta, am si acum... deci? unde era problema?

    6
    0

  • lavinia pe 12 Ian 2012, 19:18
    colaceii de la burta

    e mishto daca asa scapam de ei dar sunt niste exercitii cam obositoare mai ales daca le faci pt prima data...

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod