Remodelează-ți corpul cu ReShape!

Chiar dacă ți se pare că mai e mult până la sfârșitul anului, acum te trezești că mâine e Revelionul și că rochia pe care ai pus ochii pentru noaptea de dintre ani pare neîncăpătoare.

Chiar dacă ți se pare că mai e mult până la sfârșitul anului, acum te trezești că mâine e Revelionul și că rochia pe care ai pus ochii pentru noaptea de dintre ani pare neîncăpătoare. Desigur, poți să-ți iei un număr mai mare, dar ai cam vrea să se muleze frumos pe formele tale tipic feminine. Antrenamentul ReShape este soluția! Este un antrenament foarte eficient, la care se pune accent pe tonifierea coapselor, a abdomenului și a muschilor fesieri, exact zonele care ne interesează pe noi, femeile.  Cu două antrenamente de ReShape pe săptămână, în mai puțin de o lună, poți ajunge la silueta dorită! Paula îți arată doar câteva dintre exercițiile-minune!

Pentru toți mușchii

Sprijină-te pe brațe, cu coatele întinse și picioarele apropiate.

Menține abdomenul încordat și spatele drept. Trage genunchiul spre umăr, păstrând bazinul în aceeași poziție. Execută două seturi a câte opt repetări, cu fiecare picior. (reshape1, reshape2)

Pentru un abdomen de invidiat

Stai așezată pe stepper, cu palmele sprijinite în spate și cu coatele ușor flexate. Picioarele sunt în extensie și abdomenul este în permanență încordat. Ridică și coboară picioarele la 45 de grade, menținând picioarele lipite pe tot parcursul exercițiului.

Execută două serii a câte opt repetări. (reshape3)

Coapse și fese tonifiate

Stai cu genunchii pe saltea și cu antebrațele sprijinite pe stepper. Execută două serii a câte opt ridicări în lateral, cu fiecare picior. În timpul exercițiului, menține spatele drept și abdomenul încordat.(reshape4)

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod