Radiofrecvența, cea mai nouă și eficientă metodă de tratare a celulitei, acum și la Lady Fit!

Radiofrecvența reprezintă o descoperire extraordinară în tratamentul estetic non-invaziv al corpului. Este o metodă pornită din sfera medicală și studiată intens în ultimii ani, tocmai

Radiofrecvența reprezintă o descoperire extraordinară în tratamentul estetic non-invaziv al corpului. Este o metodă pornită din sfera medicală și studiată intens în ultimii ani, tocmai pentru că a oferit rezultate extraordinare în procesul de slăbire, reducere a celulitei și îmbunătățirea tonusului și aspectului pielii.

Dispozitivul clinic de remodelare corporală profesională ajută la slăbire, mai ales în asociere cu o dietă naturală și antrenamente fizice, la reducerea considerabilă a gradului celulitei și la îmbunătățirea tonusului pielii, prin stimularea producției de colagen și elastină. De asemenea, aplicarea undelor de radiofrecvență în zonele cu grăsime corporală localizată favorizează lichefierea țesutului adipos subcutanat și remodelează corpul, bazându-se pe tehnologia profesională multipolară.

S-a demonstrat clinic faptul că întinde și tonifică pielea flască, reduce celulita și ajută la pierderea de centimetri, asigurând o remodelare și o redefinire sigure ale siluetei, fiind o excelentă terapie complementară în antrenament și dietă.

Dispozitivul acționează prin emiterea de unde puternice, care penetrează atât dermul cât și hipodermul.

Utilizatorii resimt o plăcută senzație de căldură datorită faptului că energia multipolară încălzește simultan și treptat straturile pielii, din interior. Țesutul adipos se încălzește mai repede decât dermul, generând eliberarea de grăsime lichidă (acizi grași), micșorând astfel stratul adipos și ducând la o scădere în circumferință, prin împingerea adipocitelor în circuitul limfatic și de aici spre ficat, pentru metabolizare și eliminare.

Încălzirea straturilor interne ale pielii ajută, de asemenea, la accelerarea metabolismului fibroblastelor și la producerea de fibre de colagen, care permit îngrșarea și întinderea dermului, având ca efect imediat îmbunătățirea aspectului pielii flasce și reducerea celulitei. Terapia cu radiofrecvență se poate utiliza în tratarea acelor zone ale corpului, care necesită fermitate sau reducere a dimensiunilor, cum ar fi abdomen, fese, talie, coapse și brațe.

Tratamentul are următoarele rezultate:

- Remodelare corporală
- Reducerea celulitei.
- Micșorarea în circumferință a zonelor tratate.
- Micșorarea depozitelor de grăsime.
- Aspect îmbunătățit al cicatricilor și al vergeturilor.
- Piele mai fină, mai fermă și cu o textură îmbunătățită.
- Îmbunătățirea aspectului pielii, "strângerea" pielii lăsate.

După fiecare ședință , veți remarca o modificare vizibilă a aspectului pielii și corpului dvs.

După încheierea fazei de intervenție a tratamentului, vă veți bucura de o sculptare și o fermitate de lungă durată a corpului dvs. Frecvența optimă de utilizare a aparatului este de 2 -3 ori pe săptămână, timp de 4-6 săptămâni, pentru a obține rezultate non-invazive de sculptare a corpului și pe termen lung. Se recomandă ca dispozitivul să nu fie utilizat mai mult de o dată pe zi. Se recomandă să lăsați pielea să se odihnească o zi între două sesiuni de tratament pentru a permite un efect complet de recuperare a procesului natural al pielii. După finalizarea tratamentului inițial, se recomandă utilizarea procedurii o dată la 2-4 săptămâni și după cum este necesar, pentru a menține rezultatele de sculptare a corpului pe termen lung.

Dispozitivul este perfect și pentru bărbați, pentru a le tonifia abdomenul, brațele, depunerile de grăsime din zona mediană și orice alte zone care simt nevoia unei tonifieri.

Contraindicații ale terapiei cu radiofrecvență:

- stimulator cardiac sau defibrilator intern.
- implanturi metalice (tije osoase, stenturi arteriale sau venoase metalice, sterilet)
- antecedente de cancer sau cancer, cu precădere cancer de piele sau alunițe în stare evolutivă.
- afecțiuni cardiace.
- litiaza biliară acută sau în forme agravate
- sarcină sau alăptare.
- imunosupresie
- epilepsie
- boli inflamatorii acute
- infecții de orice natură
- hipertiroidism sau alte afecțiuni care au ca rezultat creșterea temperaturii corpului
- herpes simplex (pe zona supusă tratamentului).
- orice afecțiune activă a pielii în zona supusă tratamentului, cum ar fi răni deschise, psoriasis, eczeme, sau erupție.
- antecedente medicale care includ cicatrizarea excesivă (cheloidizare) , vindecarea anormală a rănilor sau fragilitate epidermică.
- orice procedură chirurgicală, de refacere a suprafeței cu laser sau peeling (descuamare) chimic în adâncime pe zona supusă tratamentului efectuată în ultimele 3 luni sau un proces de vindecare neîncheiat.

De asemenea, existența unui țesut cicatriceal extins în zona tratată reprezintă o contraindicație (operații extinse, arsuri la nivelul pielii, cicatrici cheloide sau istoric de cheloidizale a leziunilor)
- existența unor implanturi permanente (implant fesier, pectoral,de gambe etc) în zona supusă tratamentului.
- consumul curent de medicamente, vitamine sau suplimente alimentare care pot induce fragilitate/ descuamare epidermică.

Cu drag,
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Bărăției nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (lângă magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod