La Lady Fit încep pregătirile pentru vară cu Upper Body Summer Edition

Mult-așteptata primăvară a venit, soarele a început să se arate, hainele au devenit ușor-ușor mai subțiri. Mai sunt doar trei luni până la vară și trebuie să ne pregătim brațele pentru

Mult-așteptata primăvară a venit, soarele a început să se arate, hainele au devenit ușor-ușor mai subțiri. Mai sunt doar trei luni până la vară și trebuie să ne pregătim brațele pentru bluzele fără mâneci și abdomenul pentru costumul de baie. Avem antrenamentul ideal: “Upper Body Summer Edition!

Este o clasă de tonifiere, în care se lucrează pe stepper și cu gantere de 1 și 2 kilograme.  Se lucrează intens brațele (bicep, triceps, umeri), abdomenul, pectoralii și mușchii spatelui.

Exercițiile sunt foarte diversificate și plăcute, iar muzica este una antrenantă și modernă.

Se folosesc gantere de 1kg si 2 kg, iar numărul de repetări este unul mediu, antrenamentul fiind recomandat atât clientelor începătoare, cât și clientelor cu un nivel mai ridicat de rezistență. Programele pentru tonifiere musculară reprezintă o componentă esențială a oricărui program de antrenament, întrucât ele susțin orice proces sănătos de slăbire sau remodelare corporală.

Tonifierea musculară se referă la dezvoltarea armonioasă și echilibrată a mușchilor mari ai corpului prin exerciții fizice.

Exercițiile folosite pentru tonifierea musculară sunt variate și pot merge de la exerciții la saltea - clasicele abdomene și ridicări de bazin - până la exerciții cu greutatea corpului sau cu greutăți mici.

Garantăm un trup armonios până la varâ și un zâmbet pe măsură!

Cu drag,
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Bărăției nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (lânga magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod