Pumping iron: antrenamentul cu greutăți, creat special pentru femei!

Pumping Iron este un antrenament echilibrat pentru tot corpul, care presupune exerciții de forță executate cu gantere medii și mari . Sunt exerciții menite să tonifieze întreaga musculatură

Pumping Iron este un antrenament echilibrat pentru tot corpul, care presupune exerciții de forță executate cu gantere medii și mari . Sunt exerciții menite să tonifieze întreaga musculatură și astfel să creeze un bun suport pentru procesul de ardere a grăsimilor.

Antrenamentul este structurat pe intervale de intensitate, în care se alternează exercițiile pentru mușchii mari ai corpului cu cele pentru grupele musculare mai mici, pentru o dezvoltare armonioasă și eficientă a întregului sistem muscular. Poate cel mai important aspect este acela că urmărim obținerea și menținerea unui aspect feminin, cu mușchi alungiți și supli, fără volume inestetice. Este axat pe reducerea adipozităților din zona brațelor, a spatelui  și din zona trenului inferior - picioare, fese - dar și pe corectarea posturii și obținerea unui aliniament sănătos al coloanei vertebrale.

Pumping Iron este un antrenament eficient și echilibrat pentru tot corpul, prin care se obțin rezultate vizibile imediat, în doar câteva săptămâni, fiind potrivit clientelor care au un nivel mediu și ridicat de rezistență fizică.

Prin componenta sa tehnică, este un program de tip “core strength”, care accesează mușchii centurii abdominale prin mișcări complexe și eficiente. Prin exerciții care implică mușchii abdominali atât direct, cât și ca stabilizatori se obțin rezultate rapide și de durată. Alternanța tipurilor de contracții adresează toate tipurile de fibre musculare, iar implicarea abdominalilor ca stabilizatori asigură siguranța zonei lombare și creșterea eficienței exercițiilor. Acest antrenament integrează în mod ingenios mișcări elaborate cu caracter cardiovascular într-o rutină axată pe întărirea și remodelarea zonei abdominale. Primele efecte observate sunt de întărire și îngustare a taliei și de netezire a stratului adipos de pe abdomen.

De asemenea, Pumping Iron oferă o soluție clientelor care doresc un antrenament complex pentru picioare și fese.

Este bazat pe exerciții cu greutatea corpului și gantere medii și cuprinde un set de exerciții  pentru fesieri și coapse și o suită de exerciții dinamice pentru îmbunătățirea tonusului muscular și reducerea stratului adipos. Partea dinamică a orei se bazează pe mișcări ample ale picioarelor și pe alternanța exercițiilor cardiovasculare cu exercitii de rezistență, pentru a oferi clientelor un antrenament pe intervale de intensitate, cu cele mai bune rezultate pentru tonusul picioarelor și obținerea unui aspect plăcut.

Pumping Iron aduce exercitii cu greutăți mici și medii și pentru toate grupele de mușchi ale trunchiului : brațe, umeri, spate. Este bazat pe exerciții cu gantere mici și medii și pe mișcări cu greutatea corpului (diferite tipuri de flotări) pentru clientele care doresc să își îmbunătățească tonusul muscular la nivelul brațelor și să elimine stratul adipos de pe spate și talie .

Mișcările sunt atât de izolare cât și complexe, pentru a obține cât mai multe beneficii. Prin alternanța exercițiilor se urmărește o dezvoltare uniformă și armonioasă a mușchilor.

Reprezintă o foarte bună alternativă la antrenamentele practicate la sala de fitness.

Cu drag,
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Bărăției nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (lângă magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod