Cursuri de certificare: ULTIMATE PILATES 1 SI 2

În primăvara anului 2013, Cori Grămescu lansează cel de-al doilea modul de Ultimate Pilates. Aceasta nouă metodă este destinată clienților cu un nivel mediu/ridicat de rezistență, care deja

În primăvara anului 2013, Cori Grămescu lansează cel de-al doilea modul de Ultimate Pilates. Aceasta nouă metodă este destinată clienților cu un nivel mediu/ridicat de rezistență, care deja știu să își controleze mișcările corpului și au practicat deja exercițiile Ultimate Pilates level 1.

Metoda Ultimate Pilates level 2 vizează toți mușchii corpului, diferența față de primul nivel fiind, în special, legată de intensitatea la care se lucrează și de provocarea adusă de varietatea exercițiilor. Este o metodă extrem de sigură și eficientă, care se potrivește unei plaje imense de clienți.

De la adolescenți până la seniori și trecând prin toată plaja de cliente obișnuite ale sălilor de sport, Ultimate Pilates level 2 va oferi o soluție pentru fiecare în parte.

Ultimate Pilates level 2 păstrează elementele de siguranță și principiile de bază care stau la baza metodei clasice, dezvoltată de Joseph Pilates și aduce concepte de ultimă generație în sportul pentru sănătate :

•    Antrenament orientat catre rezultate
•    Antrenament în picioarele goale
•    Activarea core-muscles prin tehnici de reposturare și fitness funcțional, totodată (functional fitness)
•    Blocuri de exerciții

Este un curs intensiv de formare organizat de Lady Fit Gym, la care pot lua parte toți cei care doresc să devină instructori cerificați de Pilates.

O să învețe secretele Ultimate Pilates, disciplina care combină în mod inedit conceptele de functional fitness cu cele clasice de Pilates , fiind totodată una dintre cele mai de success metode comerciale- beneficiu economic pentru anagajator și instructor”, declară Cori Grămescu.

Cursurile vor avea loc pe 21 și 22 martie 2013, în București. Înscrierile se fac la cori@ladyfit.ro. Taxa de participare pentru UltimatePilates modulul 1 este de 150 eur + TVA, iar pentru Pilates modulul 2, tot de 150 eur + TVA. Cei care vor să participe la ambele cursuri beneficiază de un discount.

Astfel Modulul I + Modulul II = 250 eur + TVA.

Toti participanții vor primi suport scris și video și o diplomă la sfârșitul cursului.  Este OBLIGATORIU ca toți cei care se înscriu la curs să aibă cunoștințe de anatomie (mușchi, oase, articulații, biomecanică). Bibliografia va fi pusă gratuit la dispoziția celor care se înscriu și achită cursul.

BONUS! Un seminar de self-marketing: “Cum să te vinzi pe tine ca instructor?” Mai mult, după terminarea cursului, absolvenții vor beneficia de consultanță din partea lui Cori, pe mail sau la telefon.

Cu drag,
Cori Grămescu

Lady Fit: Str.

Bărăției nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (lânga magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod