Program de reabilitare post-sărbători

Gata, s-a mai  dus un Crăciun, s-a mai dus un an și iar ai exagerat de sărbători cu sărmăluțele, cu cârnații sau cu cozonacul atât de aromat și tentant. Gata, s-au terminat, au dispărut,

Gata, s-a mai  dus un Crăciun, s-a mai dus un an și iar ai exagerat de sărbători cu sărmăluțele, cu cârnații sau cu cozonacul atât de aromat și tentant. Gata, s-au terminat, au dispărut, acum sunt, probabil, pe coapsele tale.  Tot acum este momentul să îți revii. Să îți iei inima (nu felia de cozonac) în dinți și să începi un program de remodelare, un mod de viață sănătos.

După ce ai aruncat / dat de pomană resturile de piftie, sarmale, carne de porc, etc, mergi la cumpărături: cumpără-ți legume din belșug, lactate slabe, pește și carne slabă.

Revino la obiceiurile tale: ia-ți mâncare de acasă, învață să refuzi politicos când colegele aduc minunata plăcintă cu brânză făcută de mama, soacra sau mai știu eu ce patiser cunoscut. Ocolește frumos covrigăriile și poartă mereu în geantă un fruct și o mână de alune crude de pădure.

Organizează-ți zilele în funcție de ora la care mergi la sală, ieși din confort zone și trezește-te mai devreme, chiar dacă e cald și bine sub pătură. Ține un halat pufos lângă pat, ca să nu simți frigul până ajungi la baie.

Mergi o zi la cardio, o zi la un antrenament de tonifiere, ca să nu te extenuezi chiar din prima săptămână. În zilele în care mergi la sală, recompensează-te. Nu, nu cu o prăjitură, ci cu un masaj și o împachetare! Nu numai că  reduc celulita vizibil, dar au efect de slăbire și îți tonifiază pielea. Iar împachetările cu miere, portocală și scorțișoară îți încântă toate simțurile și te ajută să elimini surplusul de apă din organism.

Cumpără-ți o rochie cu un număr mai mic! Astfel vei fi motivată să slăbești, iar ziua în care vei purta rochița va fi notată cu roşu în calendarul tău, cu siguranță! Să aveți un 2012 fabulos, în care să reușiți să faceți tot ce v-ați propus, ba mai mult!

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod