Bikini Body pentru forme apetisante

Crezi că ochii sunt cei care atrag primii atenția? Ei bine, noi credem că deși ochii și frumusețea interioară sunt esențiale pentru a fi un om complet, un corp frumos modelat, cu forme

Crezi că ochii sunt cei care atrag primii atenția? Ei bine, noi credem că deși ochii și frumusețea interioară sunt esențiale pentru a fi un om complet, un corp frumos modelat, cu forme apetisante și un contur ferm nu poate decât să potențeze pozitiv toate calitățile individuale. Așa s-a născut BikiniBody, un antrenament creat special pentru reconturarea corpului. Este ideal pentru acelea dintre noi care doresc să aibă un cop tonifiat, cu o piele suplă și volume…apetisante. Este un antrenament foarte eficient și cu rezultate rapide.

Exercițiile se axează pe 3 zone – abdomen, coapse și fese.  Abdomenul lucrează pe toată durata antrenamentului, pentru că este menținut permanent încordat. Astfel, mușchii lucrează necontenit timp de o oră, cu efecte vizibile rapid -  talia devine mai suplă, mai fermă și  stratul adipos se uniformizează și se reduce.

Ca femei ne dorim coapse frumos arcuite, fără depuneri de grăsime și nevoluminoase. Adică exact ceea ce am căutat să obținem prin exercițiile de BikiniBody, care pun accentul pe mișcări izometrice și contracții negative.

Acest principiu garantează că mușchii se vor întări și contura, fără însă a crește în volum. Ne concentrăm pe zona laterală a coapselor, pentru a crea linia fină a șoldurilor, dar și pe zona posterioară care necesită o atenție sporită datorită orelor lungi petrecute la birou.

Nu în ultimul rând, fesele au nevoie de atenție specială. Exercițiile pentru fesieri vizează contracția musculară concentrată, astfel că se lucrează în serii de câte 50 de repetări, pentru o eficiență maximă.

În acest mod, mușchiul capătă forma dorită – ferm, tonic, bombat și atrăgător – iar stratul adipos se uniformizează. În acest mod, celulita se ameliorează și putem observa într-un timp scurt că am obținut un corp frumos conturat, ferm dar feminin și elegant.

Ai permanent grijă la forma de execuție a mișcărilor – ascultă indicațiile instructorului, concentrează-te la ceea ce faci și vei simți cu adevărat cât de eficiente sunt aceste exerciții. Dacă simți că unele mișcări sunt prea dificile pentru tine, anunță-ţi instructorul.

Îți poate modifica exercițiul astfel încât să fie sigur pentru tine și cu siguranță mai eficient decât dacă ai lucra greșit.

Nu uita să te hidratezi și să te alimentezi corespunzător! Orice program de exerciții pierde din eficiență în fața unei diete nesănătoase și dezechilibrate! Participă regulat la antrenamente și vei fi uimită de rapiditatea rezultatelor!

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod