Prețuiește-ți corpul cu Body Worship!

Body Worship este un antrenament echilibrat pentru tot corpul, care presupune exerciții de forță, executate cu gantere medii. Sunt exerciții menite să tonifieze întreaga musculatură și astfel

Body Worship este un antrenament echilibrat pentru tot corpul, care presupune exerciții de forță, executate cu gantere medii. Sunt exerciții menite să tonifieze întreaga musculatură și astfel să creeze un bun suport pentru procesul de ardere a grăsimilor. Antrenamentul este structurat pe intervale de intensitate, în care se alternează perioadele de exerciții pentru rezistență cu cele aerobice, menite să accelereze procesul de ardere a grăsimii. Este un antrenament eficient și potrivit clientelor care au un nivel mediu de rezistență fizică.

Orele de Body Worship reprezintă antrenamente echilibrate pentru tot corpul, prin care se obțin rezultate vizibile imediat, în doar câteva săptămâni.

Dalanda vă arată câteva dintre exerciții pe care le puteți face acasă, cu două gantere de 1kg și un stepper.

Stai dreaptă, cu abdomenul încordat și călcâiele lipite. Brațele sunt pe lângă corp, și ține câte o ganteră în fiecare mână. Fă o fandare în față, flexând ambele picioare. Piciorul din spate rămâne mereu pe vârf și brațele pe lângă corp.

Repetă mișscarea cu fiecare picior, alternativ, de câte 8 ori, revenind în poziția inițială.

Stai în poziție de flotare, cu brațele sprijinite pe stepper. Menține abdomenul încordat, pentru a asigura o poziție corectă a spatelui pe tot parcursul exercițiului. Când execuți flotarea și îndoi coatele, ridică un picior în spate, împingând călcâiul spre tavan. Revino la poziția inițială și schimbă piciorul, repetând mișscarea de 8 ori, alternativ.

Folosește două gantere a câte 1kg.

Poziția inițială: cu un picior pe stepper și un braî ridicat, cu cotul flexat. Piciorul care rămâne jos este pe vârf. Împinge-te în piciorul de pe stepper și ridică celălalt genunchi în laterală, ducând cotul de pe aceeași parte în talie. Repetă mișscarea de 8 ori, apoi schimbă partea. Astfel, lucrează atât picioarele, cât și brațele, talia și fesierii.

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod