LifeStyle Coaching cu Cori Grămescu

Săptămâna aceasta voi susține la LadyFIT seminarii de Lifestyle coaching, sau mai pe românește cum să mănânci, ce să mănânci, cum să gătești și cum să îți optimizezi cheltuielile cu

Săptămâna aceasta voi susține la LadyFIT seminarii de Lifestyle coaching, sau mai pe românește cum să mănânci, ce să mănânci, cum să gătești și cum să îți optimizezi cheltuielile cu mâncarea, astfel încât să îți îmbunătățești starea de sănătate, să îți atingi obiectivul de greutate și mai ales să îl menții, să găsești o soluție pentru exerciții în cadrul unui program zilnic solicitant și cum poți introduce aceste schimbări benefice și în rândul membrilor familiei, cu rezultate maxime.

Accesul la seminariile de Lifestyle coaching se face cu cardul LADYFIT sau, pentru doamnele și domnișoarele care nu ne sunt cliente, se achită o taxă de 30 de lei. Seminariile au loc zilnic între orele 17 și 20, în perioada 16-20 Ianuarie 2012. Mai mult, fiecare participantă va primi rețețe cu un număr fix de calorii, idei de meniuri sănătoase pentru dietă și sfaturi despre cum să gătim sănătos și gustos, idei de aprovizionare cu alimente sănătoase, dietetice și ieftine, sfaturi despre folosirea condimentelor în dietă și câteva trucuri prin care să rezistăm tentațiilor culinare.

În ceea ce privește antrenamentele, voi crea pentru fiecare clientă în parte un plan personalizat de antrenament și vă voi învăța cum să vă structurați programul pentru a începe anul în formă maximă și cu rezultate optime! Pentru mai multe detalii, accesează www.ladyfit.ro.

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod