Lectia de gimnastica predata de campioanele mondiale

Mult practicatul sport pentru intretinere este si o disciplina mondialasi europeana, la care Romania se afla in top. Gimnastica aerobica esteun sport la fel de complex ca si celelalte discipline similare si faceadevarate minuni pentru practicantele amatoare, nu numai pentru celede performanta. Campioanele mondiale si europene Daniela Maranduca siIsabela Lacatus au executat pentru tine cateva exercitii pregatite pentruconcursuri dar iti recomanda si cateva exercitii utile.

La 25 de ani, Daniela Maranduca si Isabela Lacatus au rezultatesportive de invidiat.
Sunt fete dragute, energice si prietenoase,care se antreneaza zilnic in jur de sase ore pe zi dar care au timpsi de viata personala. Fac totul cu pasiune si foarte multa munca sirezultatele se vad.

In numarul de astazi prezentam exercitiile recomandate si executate deDaniela Maranduca.

Daniela Maranduca s-a nascut la Constanta, unde a si absolvit Facultateade Educatie Fizica si Sport. A inceput gimnastica in 1980 la Constanta,iar in 1988 a fost selectionata la lotul national de junioare dinOnesti.
Un an mai tarziu a fost selectionata la lotul national desenioare de la Deva. Din acel moment, rezultatele au inceput sa apara. Pelanga numeroase titluri nationale obtinute cu echipa sau in finalele peaparate de la disciplina gimnastica sportiva, Daniela a obtinut medaliade aur cu echipa la Campionatele Mondiale de Gimnastica de la Dorthmund in1994. Varsta si cateva probleme medicale au facut-o sa renunte la sportulcare o consacrase, dar in 1996 a inceput gimnastica aerobica. In 1999 aobtinut medalia de aur in proba de grup la Campionatele Europene de laBirmingham, iar in proba de trio, alaturi de colegele ei Cristina Mariusi Mirela Rusu a ocupat locul II in Finala Cupei Mondiale.
Activitateacompetitionala a fost completata de colaborarea cu compania Aeros,alaturi de care a avut turnee spectacole in Italia si SUA. Daniela a"dansat" pentru Destiny's Child in deschiderea premiilor Grammy dar siin deschiderea Cerbului de Aur.

Partea a II-a
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod