Iarna se numără pătrățelele!

Chiar dacă vara a trecut demult și Crăciunul bate la ușă, nu tebuie să neglijăm felul în care arătăm. Iar problema noastră principală este abdomenul. Vrei ca până de sărbători să

Chiar dacă vara a trecut demult și Crăciunul bate la ușă, nu tebuie să neglijăm felul în care arătăm. Iar problema noastră principală este abdomenul. Vrei ca până de sărbători să îți apară primul rând de pătrățele? Raluca și Paula îți arată câteva exerciții care te vor duce pe drumul cel bun, către abdomenul mult-visat. Ai nevoie de un step sau o bancă joasă și de multă voință, bineînțeles! Spor la treabă!

Pasul 1:

Stai culcată pe step, cu genunchii îndoiți pe sol.

Susține gâtul cu degetele împreunate în zona cervicală. Ridică alternativ cotul la genunchiul opus. și apoi revino la poziția inițială. Executa mișcarea în  două serii a câte opt repetări, cu fiecare picior.

Pasul 2:

Din aceeași poziție inițială, întinde unul dintre picioare atunci când execuți abdomenele. Repetă două serii a câte opt repetari, apoi schimbă piciorul. Controlează-ți poziția spatelui, menținând abdomenul încordat pe tot parcursul exercițiului.

Pasul 3:

Stai în poziția “planșă”: cu brațele pe step, coatele întinse, spatele drept și abdomenul încordat.

Picioarele sunt întinse și privirea este orientată înainte. Ridică un genunchi în laterală, către umăr, fără să schimbi poziția corpului. Execută două serii a câte opt repetări cu fiecare picior. Pe lângă faptul că se lucrează pe contracția permanentă a abdomenului superior și inferior, lucrează  și oblicii abdominali.

Pasul 4:

Stai în șezut pe step, cu genunchii puțin îndoiți în fața și cu brațele întinse, sprijinite pe step. Abdomenul este încordat pe tot parcursul exercițiului, ajutând, de asemenea, la menținerea unei poziții corecte a spatelui.

Întinde picioarele în față, la 45 de grade de sol și balansează-le. Execută două serii a câte opt repetări.

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod