Fitness cu Luiza - sanatate prin miscare (IV)

Dupa cum ti-am spus de la inceput, pe masura ce serialul nostru avanseaza, gradul de dificultate al exercitiilor creste direct proportional. Insa corpul tau este pregatit acum pentru acest nivel de efort si nu iti va fi greu sa lucrezi. Iar rezultatele nu se vor lasa mult timp asteptate!

Iata un exercitiu pentru tonifierea muschiului triceps. Vom folosi din nou ganterele. Stai cu picioarele departate, cu genunchii usor indoiti si bratele sus. Flexeaza antebratele pe brate si revino in pozitia initiala. Mentine in permanenta bazinul fixat si spatele drept.

Pentru muschii fesieri, dar si pentru coapse, incearca urmatorul exercitiu. Din semigenuflexiune, ridica-te ducand piciorul lateral, revino in pozitia initiala si schimba apoi partea.

Nu putem uita de abdomen, nu-i asa? Pozitia de inceput a exercitiului este urmatoarea: culcat dorsal, cu mainile sub regiunea lombara si picioarele sus. Coboara lent picioarele pana aproape de sol si revino cu ele sus. Daca apar dureri la nivelul coloanei lombare, opreste-te!

In vederea tonifierii muschilor lombari, iti recomand urmatorul exercitiu: stai culcat pe abdomen, cu bratele si picioarele intinse. Ridica simultan bratele si picioarele si ulterior revino in pozitia initiala.

Pentru fiecare dintre aceste exercitii, se recomanda cate trei-patru serii, a cate 20-30 de repetari.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ghioca elena-cristina pe 17 Mai 2008, 19:33
    fitness

    imi place foarte mult aceasta emisiune este foarte buna

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod