Fitness cu Luiza - sanatate prin miscare (V)

Serialul nostru avanseaza, iar dificultatea exercitiilor pe care ti le propunem creste direct proportional. In episodul de astazi, vom lucra pe stepper, un aparat pe cat de simplu conceput, pe atat de util si necesar pentru modelarea corpului si tonifierea musculaturii. Nu-ti va vani sa crezi cate exercitii poti face cu ajutorul lui!

Iata un nou exercitiu pentru triceps: sprijinit cu mainile pe stepper, picioarele indoite, coboara lent trunchiul flexand antebratele pe brate si revino ulterior in pozitia initiala.

In episodul acesta, iti propunem doua exercitii destinate tonifierii abdomenului. Sezand pe stepper, cu mainile sprijinite inapoi, du genunchii la piept si apoi picioarele inainte.

Pentru exercitiul urmator, stai cu piciorul pe stepper, atinge cotul si genunchiul opuse si revino in pozitia initiala. Schimba apoi piciorul.

Nu puteam sa uitam tocmai de coapse. Stand vertical, cu un picior sprijinit pe stepper, coboara greutatea corpului de pe un picior pe celalalt. Schimba apoi piciorul de sprijin.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rosita pe 12 Feb 2009, 12:08
    vreau sa slabesc

    am 24 de ani.Am 1.67 si 64 kg.ce exercitii sunt indicate pt solduri si picioare?

    0
    0

  • Iordache Carmen pe 7 Ian 2009, 22:03
    vreau sa slabec

    vreau sa slabesc am 1.58si 56 kg vreau sa slabesc cat mai repede va rog mult de tot

    0
    0

  • TERHES CORINA pe 26 Aug 2008, 13:10
    exercitii stepper

    cum pot achizitiona dvd cu exerciit step?

    0
    0

  • Madalina pe 17 Iun 2008, 19:52
    vreau sa fiu mai slaba

    :( nujtiu ce sa fac..aerobic sau fitness?am 1.59 si 48 kg.....vreau sa ma apuc de un sport...ce e mai bine aerobic sau fitness?va rog ..sunt disperata

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod